Η Εθνική Ελλάδας θα συνεχίσει με τον Τζον Φαν’τ Σχιπ στον πάγκο με το κλίμα να αλλάζει άρδην μέσα σε μια μέρα μετά από τα τελευταία γεγονότα.

Ο Φαν’τ Σχιπ ήταν τελειωμένος από την Εθνική Ελλάδας. Το κερασάκι στην… τούρτα ήταν η ισοπαλία με το Κόσοβο. Και η άθλια εμφάνιση. Αλλά μέσα σε μια μέρα όλα άλλαξαν.

Πλέον ο Ολλανδός τεχνικός συνεχίζει στην θέση του. Κάτι που βοήθησε ήταν η νίκη με 2-1 επί της Σουηδίας. Και η καλή εμφάνιση. Προηγήθηκε η παραίτηση του Ζαγοράκη από την προεδρία της ΕΠΟ.

Ο οποίος είχε πάρει την απόφαση για λύση της συνεργασίας με τον Φαν’τ Σχιπ. Και κάπως έτσι ο Ολλανδός πήρε ένα ακόμα κανονάκι ζωής.

Ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου, ανέλαβε χρέη προέδρου στην ΕΠΟ.

Μέσω της Livesport ξεκαθάρισε ότι ο Φαν’τ Σχιπ θα παραμείνει στον πάγκο της εθνικής ομάδας, καθώς δεν υπάρχει θέμα προπονητή.

«Συνεχίζουμε με τον Τζον Φαν’τ Σχιπ. Δεν έχει τεθεί θέμα αλλαγής προπονητή. Εξάλλου έχει συμβόλαιο. Η ομάδα είχε καλή απόδοση μετά το παιχνίδι στο Κόσοβο. Είναι δύσκολο, αλλά όταν υπάρχουν ελπίδες δεν τα παρατάμε. Πιστεύω πως τα παιδιά θα παλέψουν», ανέφερε χαρακτηριστικά

Το συμβόλαιο που έχει με την ΕΠΟ ολοκληρώνεται τον Νοέμβριο. Που τελειώνουν και τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022. Αν έρθει η πρόκριση, που είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει, θα ανανεωθεί αυτόματα. Και έως την τελική φάση που θα γίνει στο Κατάρ τον χειμώνα του 2022.