You are currently viewing NBA: Απίστευτο αυτό που έκανε ο Τζα Μοράντ, το νέο μεγάλο αστέρι – ΟΙ Γκρίζλις τον έθεσαν εκτός ομάδας (vids)

NBA: Μεγάλο το σκάνδαλο με τον Τζα Μοράντ, που είναι το νέο μεγάλο αστέρι του αμερικανικού πρωταθλήματος.

NBA: Έχει ξεσπάσει σάλος με αυτό που έκανε ο Τζα Μοράντ. Ο οποίος το παραδέχθηκε. Το νέο μεγάλο αστέρι είναι σε δυσμένεια. Οι Γκρίζλις τον έθεσαν εκτός ομάδας για δύο παιχνίδια. Την αποκάλυψη έκανε η Washington Post.

Με βάση το ρεπορτάζ ο Τζα Μοράντ απείλησε έναν φρουρό ενός εμπορικού κέντρου. Αλλά και χτύπησε έναν 17χρονο και έστρεψε όπλο προς το μέρος του.

Πριν από δύο μήνες, το τηλεοπτικό δίκτυο TMZ αποκάλυψε μία μήνυση που είχε γίνει εις βάρος του Μοράντ. Και αφορούσε επίθεση σε ανήλικο. Το θύμα υποστήριζε ότι ο Μοράντ τον γρονθοκόπησε και τον έριξε στο έδαφος.

Ενώ στη συνέχεια ο Μοράντ συνέχισε να τον χτυπάει. Πάντως, τα δικαστικά αρχεία έδειχναν ότι η υπόθεση εκείνη έκλεισε.

Οι Γκρίζλις τον έθεσαν εκτός ομάδας για τουλάχιστον δύο παιχνίδια. Μάλιστα έδειχνε το όπλο του και στο προφίλ του στο instagram.

Ένας φρουρός εμπορικού κέντρου μάλιστα κατήγγειλε πως δέχτηκε επίθεση. Ενώ όπως αναφέρουν στις ΗΠΑ ο Μοράντ έκανε πριν από μερικές μέρες live στο instagram δείχνοντας το όπλο του. Με τον Μάικ Μπας, εκπρόσωπο του ΝΒΑ να αναφέρει λίγο νωρίτερα πως η λίγκα είναι ενήμερη για το περιστατικό και ξεκινάει ήδη την έρευνά της.

Ο ίδιος πάντως απολογήθηκε με προσωπική δήλωσή του, εξηγώντας: «Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για τις πράξεις μου. Απολογούμαι στην οικογένειά μου, στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές, στους οπαδούς, στους συνεργάτες μου, στην πόλη του Μέμφις και ολόκληρο τον οργανισμό των Γκρίζλις που σας απογοήτευσα. Θα αφιερώσω λίγο χρόνο για να λάβω βοήθεια και να δουλέψω στο να μάθω καλύτερες μεθόδους αντιμετώπισης του άγχους και της συνολικής μου καλής εικόνας».

Σε μια δύσκολη κατάσταση βρίσκεται ο Αμερικανός και στο NBA δεν αφήνουν ποτέ τέτοιες υποθέσεις να περάσουν έτσι. Καθώς οι παίκτες αποτελούν πρότυπα για τα μικρά παιδιά.