You are currently viewing ΑΕΚ: Προετοιμασία με λιγότερα προβλήματα!
Η ΑΕΚ συνέχιζε την προετοιμασία της, για την εκτός έδρας δοκιμασία απέναντι στον ΠΑΟΚ. Με τον Άμραμπατ να μπαίνει κανονικά στο πρόγραμμα.

Η ΑΕΚ συνέχιζε την προετοιμασία της, για την εκτός έδρας δοκιμασία απέναντι στον ΠΑΟΚ. Με τον Άμραμπατ να μπαίνει κανονικά στο πρόγραμμα.

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, είναι πολύ ευχαριστημένοι για τη πρώτη νίκη 2-3 στην έδρα των Γιαννίνων. Ωστόσο πάλι φάνηκαν τα πολλά προβλήματα στην αμυντική γραμμή, με τα πολλά λάθη και τα δύο τέρματα που δέχτηκαν.  Όμως τους δίνεται η μεγάλη ευκαιρία, επειδή δεν έχει αγωνιστική αυτό το Σαββατοκύριακο, να δουλέψουν σε όλα αυτά τα προβλήματα που υπάρχουν, με αποτέλεσμα να μην ξαναγίνουν στα επόμενα.

Πλέον επικεντρόνωνται όλοι στο πολύ κρίσιμο αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Καθώς θέλουν πολύ αυτή τη νίκη, με αποτέλεσμα να παραμείνουν σε τροχιά τετράδας και τη συμμετοχή τους στο ερχόμενο Europa Conference League.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, είδε να μειώνονται τα προβλήματα με τους τραυματισμούς που υπήρξαν σε παίκτες. Καθώς ο Άμραμπατ με τον Μισελέν επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς και τέθηκαν στις επιλογές του για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Εν αντιθέσει με αυτούς, ο Σέρχιο Αραούχο ο Γκρέγκορζ Κριχόβιακ, αλλά και ο Γιώργος Τζαβέλας συμμετείχαν σε πρόγραμμα αποφόρτισης. Ενώ ο Βράνιες με τον Τάνκοβιτς γυμνάστηκαν ατομικά.

Έτσι επόμενο ραντεβού για τους Κιτρινόμαυρους, θα είναι τη Μεγάλη Παρασκευή στις 10:00 το πρωί.