You are currently viewing Κλίβελαντ Κάβαλιερς: Έκανε δικό της τον Κέβιν Πάνγκος!
Ο Κέβιν Πάνγκος από ότι όλα φαίνονται θα συνεχίζει τη καριέρα του στο NBA και την ομάδα των Κλίβελαντ Κάβαλιερς

Ο Κέβιν Πάνγκος από ότι όλα φαίνονται θα συνεχίζει τη καριέρα του στο NBA και την ομάδα των Κλίβελαντ Κάβαλιερς

Ο Πάνγκος μετά τη τρομερές εμφανίσεις με την ομάδα της Ζενίτ και φυσικά που βοήθησε να φτάσει μέχρι και τους «8» της Εuroleague. Αποφάσισε να κάνει το πιο μεγάλο βήμα που είναι το πρωτάθλημα του NBA και η ομάδα των Cliveland Cavaliers.

Το συμβόλαιο με την ομάδα της Αμερικής θα έχει διάρκεια ενός έτους και ο ίδιος ο παίκτης θα πάρει το ποσό των 3.5 εκατομυρίων δολαρίων.

Τη περσινή χρονιά με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης είχε 13.5 πόντους και 6.7 ασίστ.

Ο Κέβιν Πάνγκος γεννήθηκε στις 26 Ιανουαρίου του 1983 στο Καναδά. 

Η Πρώτη του ομάδα ήταν τον Ιούλιο του 2015 η Ισπανική Κραν Κανάρια, όπου υπέγραψε διετές συμβόλαιο. 

Τη σεζόν 2016 αποκτήθηκε από τη Λιθουανική Ζαλγκίρις, στην οποία έμεινε για δύο χρόνια. Η καλύτερη του στιγμή με το Λιθουανικό σύλλογο ήταν το 2017 η συμμετοχή στο Final Four, όπου τερμάτισε στη 3η θέση, καθώς πρώτα ηττήθηκε της Φενέρμπαχτσε και στη συνέχεια επικράτησε της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 

Τη σεζόν 2018-20 υπέγραψε με τη Μπαρτσελόνα, όπου δεν πραγματοποίησε πολλά παιχνίδια μόλις τρία με το Καταλανικό σύλλογο. Διότι είχε ένα τραυματισμό και τον άφησε εκτός για αρκετούς μήνες. 

Τη σεζόν 2020 υπέγραψε με την ομάδα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Με την οποία είχε μία φανταστική χρονιά. Καθώς είχε κατά μέσο όρο 13.5 πόντους και 6.6 ασίστ.