You are currently viewing Βαγγέλης Πασσαλής στο Sportcycles: «Εύχομαι να κατακτήσω ευρωπαϊκό τίτλο»
Ο Βαγγέλης Πασσαλής είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο Futsal και σε νέα αποκλειστική συνέντευξη στο Sportcyles, εκφράζει την επιθυμία να κατακτήσει ευρωπαϊκό τίτλο.

Ο Βαγγέλης Πασσαλής είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο Futsal και σε νέα αποκλειστική συνέντευξη στο Sportcyles, εκφράζει την επιθυμία να κατακτήσει ευρωπαϊκό τίτλο.

Πρόσφατα κατέκτησε το Κύπελλο με τον Ερμή Ζωγράφου, στον πρώτο του χρόνο στην ομάδα. Πλέον ο Βαγγέλης Πασσαλής είναι εκ των πρωταγωνιστών. Το sportcycles ανέδειξε το ταλέντο του. Κι εκείνος δίνει απαντήσεις μέσα στο γήπεδο.

Τώρα ήρθε η στιγμή να δώσει απαντήσεις και σε μια συνέντευξη, που μπορεί να θεωρηθεί από καρδιάς. Γιατί μιλάει για όλα. Τους στόχους του, το πως έζησε την κατάκτηση του Κυπέλλου. Και τι εύχεται για το μέλλον.

Πλέον είσαι κυπελλούχος Ελλάδος με τον Ερμή Ζωγράφου, πως νιώθεις για αυτό;

Νιώθω παράξενα και όμορφα μαζί. Δεν περίμενα από το πρώτο χρόνο μου στο αντρικό να σηκώσω κύπελλο. Και να έχω ένα τίτλο στις πλάτες μου. Μα πάνω από όλα χάρηκα γιατί έκανα περήφανη την οικογένεια μου που με στηρίζει και είναι δίπλα μου πάντα.

Πες μου λίγο πως ήταν όλη αυτή η όμορφη διαδρομή μέχρι τον τελικό και την κατάκτηση;

Είναι ένα όνειρο. Αλλά είχε πείσμα αφοσίωση και πολύ δουλειά από όλους μας. Για να φανταστείτε στα προημιτελικά αποκλείσαμε τον Παναθηναϊκό. Πριν τον αγώνα όλη την μεγάλη εβδομάδα κάναμε προπόνηση. Μόνο το Πάσχα πήραμε ρεπό. Και καταφέραμε να κερδίσουμε. Πήγαμε στους “4” Και είχαμε την Σαλαμίνα. Μια ομάδα με όνειρα και με νέους παίχτες. Και εκείνη τη νικήσαμε. Πήγαμε τελικό με τον Ηνίοχο.

Μια ομάδα που είχε μπάτζετ ποιο μεγάλο από μας και ποιο έμπειρους παίχτες. Είπαμε μεταξύ μας μπορούμε και πάμε να πάρουμε τον αγώνα. Χάναμε 1-0 και ένιωθα ότι δεν γίνεται να μην ισοφαρίσουμε. Ισοφαρίσαμε και πλέον ένιωθα κυπελλούχος Ελλάδος.

Ο Τσακανίκας και η διοίκηση του Ερμή

Από δω και πέρα ποιοι είναι οι στόχοι σου;

Ξεκινάει η Κ18 στο Φούτσαλ και δεν κοιτάζω τίποτα άλλο. Θα ήθελα να φτάσω και εκεί στο τελικό. Γιατί όχι να το κατακτήσουμε κι αυτόν το τίτλο. Κάπου εδώ αν μου επιτρέπετε θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου, στο κύριο Τσακανίκα που με εμπιστεύτηκε. Και με ανέβασε στην αντρική ομάδα που από την πρώτη στιγμή πίστεψε σε εμένα. Τώρα θέλω και εγώ να του κάνω ένα δώρο. Την κατάκτηση στο πρωτάθλημα Κ18, που ξεκίνησε.

Πιο πιστεύεις ότι ήταν το συστατικό της επιτυχίας για την κατάκτηση του κυπέλλου;

Μεγάλη επιτυχία ήταν πως είχαμε πολλά παιδιά κάτω από 19 ετών στην αντρική ομάδα. Που έδωσε ταχύτητα και φρεσκάδα. Και είχαμε και μερικούς με μεγάλη εμπειρία που μας βοήθησαν στα δύσκολα. Αλλά όλα αυτά, για γίνεις ομάδα, χρειαζόσουν ένα προπονητή. Και εμείς τον είχαμε και μια διοίκηση που ήταν δίπλα μας. Και βέβαια όπως είπα και πριν η σκληρή δουλειά που δεν λείπει ποτέ.

Οι δύο ευχές

Για κλείσιμο θα ήθελες να μου πεις δύο ευχές. Μια γι’ αυτά που θέλεις να καταφέρεις και μια για όλο τον κόσμο που περνάει δύσκολα.

Η πρώτη ευχή μου να καταφέρω να κατακτήσω στην καριέρα μου ένα ευρωπαϊκό τίτλο με κάποιο σύλλογο ή με την Εθνική Ελλάδας. Και δεύτερη ευχή μου είναι τα ανοίξουν τα γήπεδα και να έρθει κόσμος. Στον επόμενο τίτλο θέλω να έχω όλη μου την οικογένεια στο γήπεδο. Την μάνα μου που με έβλεπε από την τηλεόραση. Και τα αδέλφια μου που με στηρίζουν κάθε μέρα και πιο πολύ. Αλλά ιδιαίτερα στον αδελφό τον Κωνσταντίνο που του εύχομαι να κατακτήσει με την Εθνική Ελλάδας, στους Αγίους Αναργύρους, την πρώτη θέση.

Και στον κόσμο θα ευχηθώ υγεία. Είναι το υπέρτατο αγαθό που αν το έχουμε μπορούμε να κάνουμε τα πάντα.

Σε ευχαριστούμε για άλλη μια φορά Βαγγέλη που μας εμπιστεύτηκες. Και κάναμε μια πολύ όμορφη συζήτηση. Το Sportcycles.gr σου εύχεται να είσαι πάντα γερός και να πετύχεις όλους τους στόχους σου.

Εγώ σας ευχαριστώ για την πρόσκληση και την όμορφη συζήτηση που κάνουμε κάθε φορά. Εύχομαι τα καλύτερα σε εσάς και στους αναγνώστες σας!