You are currently viewing Super League: Παρέμεινε στην κορυφή ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πήρε ένα σημαντικό διπλό στη Λεβαδιά, στην 21η αγωνιστική της Super League και ξέφυγε στο +4 στη κορυφή

Την Κυριακή (2/2) ο Ολυμπιακός βρέθηκε στη Λειβαδιά για την 21η αγωνιστική της Super League. Εκεί, μετά τη γκέλα στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν στις νίκες και πάλι. Δραπέτευσαν από το Λ.Κατσώνης με 0-1.

Ο Ολυμπιακός ήταν σαφώς ανώτερος του αξιόμαχου Λεβαδειακού. Παρόλα αυτά ζορίστηκε πολύ μέχρι να βρει το δρόμο για τα δίχτυα. Είχαν πάρα πολλές ευκαιρίες να σκοράρουν, χωρίς όμως να τα καταφέρνουν.

Τον γόρδιο δεσμό ήρθε να κόψει ο Μουζακίτης στο 85′ με το πρώτο του γκολ για τον Ολυμπιακό. Ο 18χρονος wonderkid σούταρε με το αριστερό εκτός περιοχής και νίκησε τον Γκαραβέλη λυτρώνοντας τους Πειραιώτες και χαρίζοντάς τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στη μάχη του τίτλου.

Πλέον οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στους 47 βαθμούς, στο +4 από τους πράσινους. Οι Βοιωτοί από την άλλη μεριά γνώρισαν τρίτη σερί ήττα και παραμένουν στη 18η θέση.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Γκαραβέλης, Τσοκάι, Κωστή (88′ Ρόμο), Εραμούσπε (88′ Όζμπολτ), Κάσσος (71′ Πεντρόσο), Μορέιρα, Λιάγκας, Συμελίδης (46′ Λαμαράνα), Αμπού Χανά (71′ Τσάπρας), Ζίνι, Κάτρης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Μουζακίτης, Γκαρθία (70′ Έσε), Τσικίνιο (70′ Μαρτίνς), Κωστούλας, Βέλντε (83′ Ολιβέιρα), Γιάρεμτσουκ (58′ Ελ Κααμπί).