Παναθηναϊκός: Οι δύο σερί ήττες έφεραν προβληματισμό

Ο Παναθηναϊκός δεν πήρε αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τον Άρη, έβγαλε ξανά θέματα στην επιθετική λειτουργία και ο προβληματισμός βγήκε στην επιφάνεια.

Το βράδυ της Τετάρτης ήταν ιδιαίτερα. Ο Παναθηναϊκός ήθελε να πάρει αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τον Άρη. Δεν τα κατάφερε και η ήττα ήταν αυτό που έφερε έναν ακόμα προβληματισμό,

Προηγήθηκε και η ήττα στα Γιάννενα από τον τοπικό ΠΑΣ. Οι πράσινοι και στα δύο παιχνίδια δεν έβγαλαν τσαγανό. Δεν είχαν το απαιτούμενο πάθος για να διεκδικήσουν τη νίκη. Η τακτική δεν ήταν αυτή που άρμοζε για την αναμέτρηση.

Μοιραία τα βέλη πέφτουν και στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Η απουσία του ήταν εμφανής, αφού δεν έκανε διορθωτικές κινήσεις. Τουλάχιστον σε τέτοιο βαθμό που να βοήθησαν την ομάδα.

Για τον Σέρβο τεχνικό η κουβέντα έχει να κάνει με την διαχείριση των παικτών. Τον τρόπο που τους τοποθετεί στο ματς και τι παίρνει από αυτούς.

Βέβαια ο Παναθηναϊκός θέλει τον χρόνο του. Γιατί είναι μια νέα ομάδα. Με νέο προπονητή. Που βρήκε καμένη γη. Για να μπορέσει να… χτίσει θέλει τον χρόνο του.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιοβάνοβιτς είπε σχετικά:

«Δεν μπορούσαμε να ανατρέψουμε το σκορ. Περιμέναμε αυτό το παιχνίδι, δεν είχε αρκετή ποιότητα. Ο έλεγχος άλλαζε κατά διαστήματα και δεν δικαιούμασταν να χάσουμε. Χάσαμε από την φάση που έγινε στην αρχή του παιχνιδιού.

Είναι πρόβλημα σίγουρα να χάνεις δυο σερί αγώνες. Είμαστε ομάδα που προσπαθεί στον αγωνιστικό χώρο και θα γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια. Με τον χρόνο που θα περάσουν μαζί μας οι παίκτες που ήρθαν τελευταίες ημέρες των μεταγραφών θα βοηθήσουν. Ωστόσο, δυο ήττες είναι κάτι που μας πληγώνει πολύ».