Οριστικό διαζύγιο Μπαρτσελόνα – Μέσι!

Οι δρόμοι των Μπαρτσελόνα και Λιονέλ Μέσι χωρίζουν οριστικά. Οι Καταλανοί ανακοίνωσαν πως παρά τη συμφωνία που υπήρχε ανάμεσα στις δύο πλευρές για νέο συμβόλαιο, δε θα προχωρήσουν.

Είναι πια οριστικό! Οι δρόμοι των Μπαρτσελόνα με τον Λιονέλ Μέσι χωρίζουν. Είδαμε τους Καταλανούς να προχωρούν σε επίσημη ανακοίνωση για το διαζύγιο των δύο πλευρών. Με αυτή την ανακοίνωση έριξαν το φταίξιμο στους κανονισμούς που υπάρχουν στην La Liga.

Σύμφωνα λοιπόν, με την επίσημη ενημέρωση της Μπαρτσελόνα,  οι κανονισμοί της La Liga είναι αυτοί που βάζουν οικονομικά εμπόδια στη συμφωνία των δυο πλευρών. Έτσι, παρά το γεγονός ότι είχε υπάρξει μια πρώτη συμφωνία για την υπογραφή συμβολαίου, αυτό δεν μπορεί να οριστικοποιηθεί.

Ως εκ τούτου, ο Μέσι θα αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα της Καταλονίας. Να θυμίσουμε ότι σε αυτήν αγωνιζόταν από το 2000 έως και σήμερα. Επίσης, μαζί έχουν κατακτήσει τα πάντα κάνοντας την Μπαρτσελόνα την καλύτερη ομάδα του κόσμου.

Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα για το θέμα:

“Παρά την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ της Μπαρτσελόνα και του Μέσι και με σαφή πρόθεση και των δύο μερών να υπογράψουν νέο συμβόλαιο την Πέμπτη, δεν θα είναι δυνατή η επισημοποίηση.Ο λόγος, τα οικονομικά και διαρθρωτικά εμπόδια των κανονισμών της ισπανικής Λίγκας.

Αντιμέτωπος με αυτήν την κατάσταση, ο Λιονέλ Μέσι δεν θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. Και οι δύο πλευρές λυπούνται βαθιά. Τελικά οι επιθυμίες τόσο του παίκτη όσο και του συλλόγου δεν μπορούν να εκπληρωθούν.

Η Μπάρτσα θα ήθελε να ευχαριστήσει τον παίκτη για τη συμβολή του στην επέκταση του θεσμού. Τώρα, του εύχεται ό, τι καλύτερο στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή”.