Ο Ολυμπιακός και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, προσπαθούν να φέρουν στο λιμάνι τον Ισπανό εξτρέμ της Ντεπορτίβο Αλαβές, Κάρλος Βιθέντε. Ο 26χρονος επιθετικός, αποτελεί μεγάλη επιθυμία του Βάσκου προπονητή, ο οποίος είναι ο πρώτος άνθρωπος που έχει εισηγηθεί την μεταγραφή του στην Ελλάδα.
Να θυμίσουμε πως, ο Βιθέντε δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2027 με την βάσκικη ομάδα και οι Ισπανοί έχουν θέσει τιμή συζήτησης τα 8 εκατομμύρια ευρώ (από τα 10 που ανέφεραν αρχικά) και πλέον γίνονται διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών, ώστε να μειωθεί και άλλο η τιμή του παίκτη.
Ο Ολυμπιακός, από τη μεριά του, θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει την εισήγηση του Μεντιλίμπαρ, με την υπόθεση να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και πλέον εκείνο που απομένει είναι το «Ο.Κ.» της Αλαβές για να έρθει ο παίκτης στην Ελλάδα για τα διαδικαστικά, όπως τονίζουν από τη μεριά τους και στη χώρα της Ιβηρικής.»