Ο Ολυμπιακός, μετά την αποχώρηση του Μπετανκόρ ως δανεικός στην Αλμπαθέτε, θέλει να ενισχυθεί στην θέση “9” και ψάχνει να βρει τον εκλεκτό που θα πλαισιώσει τους Ελ Καμπί και Γιάρεμπτσουκ.
Σύμφωνα με πληροφορίες από δημοσιεύματα της Σουηδίας, ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Αμπντούλι Μανέ, ο οποίος είναι ένας πολυσύνθετος επιθετικός και αγωνίζεται στην Μιάλμπι που πρωτοπορεί στην Σουηδία.
Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως οΟλυμπιακός και δύο τουρκικές ομάδες, μία σίγουρα η Μπασάκσεχιρ και η άλλη ενδεχομένως η Φενέρμπαχτσε, ενδιαφέρονται σοβαρά για τον 21χρονο (29.9.2004) Αφρικάνο (από την Γκάμπια) κυνηγό που παίζει και εξτρέμ και σέντερ φορ και έχει αγωνιστεί στις 17 από τις 18 αγωνιστικές βασικός στο σουηδικό πρωτάθλημα, με έξι γκολ και δύο ασίστ.
Ο Μανέ(1μ79) είχε ακουστεί πολύ δυνατά για τους Πειραιώτες τον Μάιο.