Ο ΟΦΗ, έκλεισε τον Κλίντμαν Λίλο, ο οποίος έρχεται από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, έχοντας βρεθεί αρκετές φορές σε αποστολές της ομάδας, χωρίς όμως να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα.
Οι Κρητικοί, ήρθαν σε συμφωνία με τον 22χρονο τερματοφύλακα και αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο. Ο Αλβανός κίπερ, θα βρεθεί εντός της ημέρας (19/6), στο Ηράκλειο, ώστε να περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις και να ανακοινωθεί από τον ΟΦΗ.
Οι “ασπρόμαυροι” θα είναι πλήρεις την ερχόμενη χρονιά κάτω από τα δοκάρια, καθώς διαθέτει και τον Χριστογεωργό αλλά και τον Ναούμοφ. Ο Λίλο, θα πάρει σίγουρα παραπάνω χρόνο συμμετοχής από ότι είχε στο “τριφύλλι” και σίγουρα ο Μίλαν Ράσταβατς θα του δώσει αρκετές ευκαιρίες για να αποδείξει το ταλέντο του.