Η Μαρία Σολομού όπως δεν την έχουμε δει ποτέ!

Η Μαρία Σολωμού είναι μια γυναίκα που τολμάει. Επίσης δε φοβάται να μιλήσει για θέματα ταμπού και να πει τη γνώμη της. Έτσι, στη μεγάλη συζήτηση που έχει ανοίξει για την απενοχοποίηση του  ‘ατελούς’ σώματος, η Μαρία Σολωμού πήρε θέση.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Σολωμού δήλωσε πως ένα ωραίο σώμα μπορεί να έχει και ατέλειες και ότι αυτό δεν πειράζει καθόλου. Μάλιστα, για να αποδείξει τα λόγια της, η Μαρία Σολομού ανέβασε στο λογαριασμό της στο instagramm αρετουσάριστες, ασπρόμαυρες φωτογραφίες της. Επιπλέον, την ίδια στιγμή εξομολογήθηκε πως και η ίδια έχει ραγάδες, κυτταρίτιδα και χαλάρωση, όπως έχουν όλες οι γυναίκες.  Αλλά αυτό δε την ενοχλεί καθόλου.

Η ανάρτηση της Μαρίας Σολωμού στο Instragram

“Μέσα σ όλη αυτήν την ινσταγκραμική φρενίτιδα και την αγωνία του ιδανικού ρετούς ένιωσα την ανάγκη να ανεβάσω κάποιες πραγματικές φωτογραφίες ,όχι για να το παίξω έξυπνη – έχουμε πολλούς τέτοιους έτσι κι αλλιώς- αλλά για την απομυθοποίηση του πράγματος….. βαριέμαι αυτήν την κρυφή ενοχή της ατέλειας ! Έχω ραγάδες απ’ τα 13 μου ,κυτταρίτιδα απ’ τα 18 και έσχατως απέκτησα και επιδερμική χαλάρωση…..και ας κάνω 5 φορές την βδομάδα γυμναστική και ας κάνω διατροφές και αποτοξινώσεις και ας έχω δοκιμάσει από λεμφικά μασάζ, μέχρι scrubs, dry brush και κρέμες …..και ας μην έχω το δικαίωμα να παραπονεθώ για τίποτα απ’ όλα αυτά γιατί η απάντηση «εσύ μη μιλάς» είναι ομόφωνη …..

Η Μαρία Σολομού όπως δεν την έχουμε δει ποτέ!

 

Καλοκαιράκι προ των πυλών ,θα φορεθούν τα καινούρια μαγιουδάκια, θα γίνουμε σοκολατί, θα ποζάρουμε με σκέρτσο για να έρθει στο τέλος το απαραίτητο ρετούς να τελειοποιήσει το ποστ μας!!! . Δεν αποτελώ εξαίρεση,…….η ανακάλυψη της κατάλληλης σκιάς και ώρας για το κλικ της επιτυχίας είναι πλέον ειδικότης μου!!! Να σας πω όμως και κάτι…;;; Ας μην κοροϊδευόμαστε κανείς δεν είναι όπως στις φωτογραφίες, ΚΑΝΕΙΣ!!! Δεν υπάρχει τέλειο…αυτό που υπάρχει είναι ο φοβερός @nikzik ,ο κατάλληλος φωτισμός και η σωστή γωνία ,χωρίς make up ,χωρίς ρετούς …τόσο απλά.

Γιατί ένα ωραίο σώμα μπορεί να έχει ατέλειες ,και να σας πω και κάτι; Δεν πειράζει!!….καθόλου δεν πειράζει….”

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Solomou (@mariasolomou_official)