You are currently viewing Κηφισιά: Απέκτησε τον Ζέρσον

Στηην ενίσχυση ενόψει της νέας χρονιάς, συνεχίζει η ομάδα της Κηφισιάς, η οποία σήμερα (24/7) ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζέρσον Σόουσα, ο οποίος άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπενφίκα.

Παρόλα αυτά, πέρσι στο δεύτερο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στην Εστρέλα Αμαδορά με τη μορφή δανεισμού.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Gerson Liliano Sanches de Sousa, ο οποίος αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός.

Γεννημένος στις 10 Μαΐου 2002 στην Πορτογαλία, ο Gerson Liliano Sanches de Sousa ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της CD Odiaxere, για να ακολουθήσουν η CB Portimao και η Benfica de Loule.

To 2014, σε ηλικία μόλις 12 ετών, εντάχθηκε στην Ακαδημία της SL Benfica, για να αποτελέσει βασικό στέλεχος όλων των ηλικιακών τμημάτων του φημισμένου πορτογαλικού συλλόγου.

To 2016/17 κατέκτησε με την U15 της SL Benfica τον τίτλο του Πρωταθλητή, ενώ το 2018 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους “Αετούς”.