You are currently viewing Κιάρα Φεράνι: Το ”ξεδιάντροπα” γυμνό φόρεμα της, άναψε φωτιές!

Με το πιο αποκαλυπτικό γυμνό ρούχο που έχει φορεθεί ποτέ, η Κιάρα Φεράνι στο Σαν Ρέμο άναψε φωτιές, τόσο σε καρδιές, όσο και στα social

Η γνωστή ινφλουένσερ Κιάρα Φεράνι παρουσίασε το Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο κι έκλεψε τις εντυπώσεις, για μια ακόμη φορά. Οι στυλιστικές τις επιλογές είναι πάντα μοναδικές, αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό της.

Καταρχήν, εμφανίστηκε με 4 διαφορετικά λουκ. Καθένα από αυτά, μια προχωρημένη στυλιστική επιλογή. Όλα όμως και με ένα βαθύτερο μύνημα. Βλέπετε, με τις επιλογές η Κιάρα θέλησε να σχολιάσει και να στείλει τα δικά της κοινωνικά μυνήματα. Και τα 4 ενδύματα τις Ιταλίδας σταρ είχαν την υπογραφή των Maria Grazia Chiuri και Dior. 

1. Φόρεμα – Manifesto

Η πρώτη της εμφάνιση ήταν με μία μαύρη τουαλέτα με μπούστο που άνοιγε σαν στεφάνη. Με αυτό θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής στο New Look του Dior maison. Το συνόδεψε με μία λευκή εσάρπα με κεντήματα στους ώμους. Η εσάρπα στο πίσω μέρος έγραφε με κεφαλαία γράμματα “Pensati Libera” δηλαδή «Σκεφτείτε Ελεύθερα». 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

«Τα απλά, αλλά δυνατά αυτά λόγια προέρχονται από ένα έργο της Claire Fontaine. Ελπίζω ότι θα εμπνεύσει όλες τις γυναίκες να αισθάνονται ελεύθερες να βγουν από τον ρόλο που τους επιβάλλει η κοινωνία»

2. Το Ξεδιάντροπο ..γυμνό φόρεμα

Στη δεύτερη εμφάνιση της η Κιάρα Φεράνι προτίμησε μια πιο …γυμνή επιλογή. Θέλησε μέσω αυτής να τονίσει ότι νιώθοντας ελεύθερη αποβάλλεις τα κοινωνικά στερεότυπα απέναντι στα γυναικεία σώματα.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

«Το γυμνό είναι ένα πολύ ισχυρό σύμβολο. Τόσο της δύναμης, όσο και της ευαλωτότητας. Το να ντύνεται μια γυναίκα με το δικό της γυμνό σημαίνει ότι δεν έχει τίποτα να κρύψει. Ότι είναι απαραβίαστη, ότι επενδύει το σώμα της με ένα νόημα που υπερβαίνει την ανδρική επιθυμία. Η γύμνια εξοργίζει τους ανθρώπους, επειδή η επίδειξη της έλλειψης ντροπής για το ίδιο το σώμα θεωρείται ως επίθεση στα ήθη. Αυτό το φόρεμα αποτίει φόρο τιμής στην ομορφιά των γυναικείων σωμάτων. Σε μια στιγμή που, σε ορισμένες χώρες του κόσμου, απειλούνται τα αναπαραγωγικά τους δικαιώματα, τους αφαιρείται η ελευθερία να σπουδάσουν και να εργαστούν, το δικαίωμά τους σε μια ειρηνική ζωή καταπατείται από τον πόλεμο», έγραψε μεταξύ άλλων η Maria Grazia Chiuri, creative director του οίκου Dior στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

 

3. Το φόρεμα του μίσους

Η τρίτη εμφάνιση της Ferragni στο 73ο φεστιβάλ του Sanremo ήταν μια δήλωση απέναντι στο μίσος.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

«Με αυτό το peplum φόρεμα φέρνουμε στη σκηνή του θεάτρου Ariston μερικές από τα μηνύματα μίσους που λαμβάνει συχνά η Chiara. Για την εμφάνισή της, το σώμα της και πάνω από όλα την ελευθερία της να νιώθει γυναίκα εκτός από μητέρα. Οι προτάσεις περιφρόνησης κεντημένες με μαύρα μαργαριτάρια είναι τα πραγματικά αδικήματα που οι haters απευθύνουν καθημερινά στις φωτογραφίες της που δημοσιεύονται στο Instagram»

Maria Grazia Chiuri.

 
04. Το φόρεμα “κλουβί”

Το τέταρτο look της Chiara Ferragni ήταν το φόρεμα Gabbia (κλουβί). Ονομάστηκε έτσι για να «απελευθερώσει τις νέες γενιές από τα στερεότυπα φύλου στα οποία οι γυναίκες συχνά αισθάνονται εγκλωβισμένες». Το σύνολο αποτελούνταν από μια φόρμα κεντημένη με στρας μέσα σε μια εντυπωσιακή φούστα.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση είναι αφιερωμένη σε όλα τα κορίτσια και ιδιαίτερα στην κόρη της, τη Βιτόρια.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)