You are currently viewing Καλαμάτα: Απέκτησε και Καλογεράκη

Η Καλαμάτα προχωρά στην σημαντική ενίσχυση που θα της φέρει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία μετά από πολλά χρόνια.

Η “μαύρη θύελλα” μετά τον Γκέλιο, πήρε για την θέση 1 και τον Μανώλη Καλογεράκη, ο οποίος αγωνιζόταν την περασμένη χρονιά για λογαριασμό των Χανίων και αναμένεται να προσφέρει αξιοπιστία και εμπειρία κάτω από τα γκολποστ των Καλαματιανών.

Ο 33χρονος Χανιώτης τερματοφύλακας έπαιζε στους Κρητικούς τα τελευταία 2.5 χρόνια, ενώ νωρίτερα θήτευσε και σε Άρη, Πανιώνιο, Δόξα Δράμας, Απόλλωνα Πόντου, ΠΑΟΚ Κρουσώνα, Ίκαρο Μουρνιών και Εργοτέλη.

Η ανακοίνωση των ασπρόμαυρων:

Η ΠΑΕ Καλαμάτα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μανώλη Καλογεράκη, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ίκαρο Μουρνιών, για να ακολουθήσει μια τετραετής παρουσία του στα Χανιά.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Επισκοπή, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Άρη και Πανιώνιο. Ακολούθησε ο ΠΑΟΚ Κρουσώνα και ο Απόλλων Πόντου, για να επιστρέψει στην Κρήτη το 2018.

Αγωνίστηκε για μια διετία στον Εργοτέλη, εν συνεχεία για 2,5 χρόνια στην Επισκοπή, ενώ τα τελευταία 2,5 χρόνια φορούσε τη φανέλα των Χανίων.

Μανώλη, καλωσόρισες στη Μαύρη Θύελλα. Σου ευχόμαστε να είσαι υγιής και να έχεις μεγάλες επιτυχίες με την ομάδα μας!