You are currently viewing Ηλιούπολη: Έδιωξε τον Λάμτσε αφήνοντας αιχμές για …μειωμένη απόδοση

Μετά την εκτός έδρας ήττα της στα Χανιά, η Ηλιούπολη τελείωσε με τον Λάμτσε, αφήνοντας αιχμές για την απόδοση του στο παιχνίδι

Η Ηλιούπολη βρέθηκε την Κυριακή (26/1) φιλοξενούμενη στα Χανιά, για τη 17η αγωνιστική της Super League 2. Το απιχνίδι τελείωσε με τους γηοεδούχους να πανηγυρίζουν τη νίκη τους, με 3-2.

Στο 27ο λεπτό του αγώνα, ο Φράνκο Λάμτσε αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα. Η αποβολή του Αλβανού αμυντικού έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ήττα της ομάδας του. Μετά το πέρας του αγώνα, η ομάδα από την Αττική ανακοίνωσε πως με απόφαση της διοίκησης, ο εν λόγω παίχτης αποτελεί παρελθόν για την ομάδα.

Παράλληλα άφησαν αιχμές για τον 26χρονο αμυντικό και την απόδοση του στο παιχνίδι. Μάλιστα είπαν πως μπορούν να του μεταφέρουν τα πράγματα στα Χανιά, την αγαπημένη του πόλη. Τέλος, τόνισαν ότι θα είναι μακριά από την ομάδα άνθρωποι που δεν σέβονται τη φανέλα της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Εκτός Ηλιούπολης ο Λάμτσε Με Απόφαση Της Διοίκησης.

Με απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ Ηλιούπολη, ο ποδοσφαιριστής Φράνκο Λάμτσε αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, αμέσως μετά το παιχνίδι με τα Χανιά, λόγω της απόδοσής του.

Μάλιστα, η ΠΑΕ -σε ένδειξη επαγγελματισμού- προσφέρει στον ποδοσφαιριστή την επιλογή να μην επιστρέψει με την αποστολή στην Αθήνα, αλλά να του στείλουμε τα πράγματα του στην αγαπημένη του πόλη…τα Χανιά, όπου ίσως, υπάρχει και μελλοντική προοπτική εξέλιξης για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

ΥΓ. Η «αποστολή» εξετελέσθη, αλλά η Ηλιούπολη θα πει την τελευταία της λέξη στα γήπεδα.

Μακριά από την ομάδα άνθρωποι που δεν τιμούν και δεν σέβονται τη φανέλα μας!