Η Φάρμα: Ο νικητής, η κατάρρευση του Ντούπη, το πάθος του Τζώρτζογλου και το κράξιμο στον επιστάτη (vids)

Η Φάρμα: Ολοκληρώθηκε το… αγροτικό παιχνίδι όπου είχε εντάσεις, διάφορα ζευγάρια που ήρθαν κοντά και τον μεγάλο νικητή.

Η Φάρμα: Ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι του ΑΝΤ1 ήταν ο Κώστας Γκρέκας, που πήρε το ποσό των 50.000 ευρώ συν ένα αυτοκίνητο Peugeοt αξίας 25.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα οι φιναλίστ ήταν τέσσερις. Κωνσταντίνος Μακρής, Κυριακή Κατσογρεσάκη, Κώστας Γκρέκας και Βασίλης Θεοδωρόπουλος διεκδίκησαν το έπαθλο.

Ο Σάκης Τανιμανίδης τους ανακοίνωσε πως ο νικητής θα βγει μετά από τέσσερα αγωνίσματα. Και έκανε την έκπληξη, λέγοντας πως θα υπάρξει και ψηφοφορία των παικτών που είχαν αποχωρήσει. Και οι οποίοι μπήκαν ξανά στην Φάρμα για να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό.

Μάλιστα ο Στράτος Τζώρτζογλου ήταν ξανά από τους πλέον παθιασμένους. Φώναζε και εμψύχωνε τους παίκτες. Περισσότερο ήταν με τον Κώστα Γκρέκα. Τον οποίο συμβούλευσε και προσωπικά.

Αυτές ήταν οι βαθμολογίες στα τέσσερα αγωνίσματα:

Πρώτο αγώνισμα: Βασίλης 10, Κυριακή 0, Ντούπης 20, Κώστας 15.

Δεύτερο αγώνισμα: Βασίλης 0, Κυριακή 20, Ντούπης 15, Κώστας 10.

Τρίτο αγώνισμα: Βασίλης 20, Κυριακή 10, Ντούπης 0, Κώστας 15.

Τέταρτο αγώνισμα: Βασίλης 15, Κυριακή 0, Ντούπης 10, Κώστας 20.

Στην ψηφοφορία των παικτών, ο Κώστας Γκρέκας ισοβάθμησε στην πρώτη θέση με τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο και σε συνδυασμό με τις βαθμολογίες στα αγωνίσματα, κατέκτησε την κορυφή.

Μεγάλος νικητής στη Φάρμα αναδείχθηκε ο Κώστας Γκρέκας και κέρδισε το έπαθλο των 50.000 ευρώ, αλλά και ένα αυτοκίνητο Peugeot 2008, αξίας 25.000 ευρώ.

Στο φινάλε κατέρρευσε ο Κωνσταντίνος Μακρής ή Ντούπης από την ένταση των αγωνισμάτων.

Στον τελικό το παρών έδωσε και ο Βασίλης Φιλίππου. Που ήταν ο επιστάτης της Φάρμας. Αλλά γενικά δεν ήταν αρεστός στο κοινό. Με αποτέλεσμα να υπήρξαν στο twitter, πολλά αρνητικά σχόλια.