Αρτούρ Μέλο: Είχε τροχαίο, πηγαίνοντας για θεραπεία!

Ο Αρτούρ Μέλο ενεπλάκη σε τροχαίο, πηγαίνοντας για αποθεραπεία στο εξεταστικό κέντρο του Τορίνο και ενώ οι συμπαίκτες του έπαιζαν στη Σπέτσια. 

Ο Αρτούρ Μέλο είναι παίκτης της Γιουβέντους. Είχε κάνει μία δύσκολη επέμβαση και ήταν στο στάδιο της αποθεραπείας, για να μπει το συντομότερο δυνατόν σε προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Είχε παραμείνει εκτός αποστολής, από το παιχνίδι με τη Σπέτσια. Και τη Τετάρτη όπως πήγαινε στο εξεταστικό κέντρο, για να συνεχίζει τη θεραπεία του.

Για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής, είχε ένα τροχαίο στο δρόμο που πήγαινε με το αμάξι του. Όμως για καλή του τύχη, δεν έπαθε κάτι το σοβαρό και είναι καλά στην υγεία του.

Ωστόσο η Γκρι Φερράρι του είχε πολλές ζημιές και ποιο πολύ τις είχε στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου. Μάλιστα πριν λίγο καιρό την είχε αποκτήσει και τώρα για να τη φτιάξει πάλι, θα χρειασθεί να δώσει αρκετά λεφτά. 

Ιταλικά μέσα αναφέρουν πως, ο συγκεκριμένος παίκτης θα βρίσκεται σε φάση να μπει στο πνεύμα των προπονήσεων μέσα στον Οκτώβριο και μόλις ολοκληρώσουν οι αγώνες που είναι για τη προκριματική φάση για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθούν στο Κατάρ. 

Μάλιστα είχε εμπλακή και σε νέο τροχαίο, όταν αγωνιζόταν στη Μπαρτσελόνα τον Αύγουστο του 2020. Εκεί μάλιστα είχε βρεθεί και επί την επείρια αλκόολ.