Αντετοκούνμπο: Οριστικά εκτός από το Προολυμπιακό Γιάννης και Θανάσης

Αντετοκούνμπο: Δεν θα δώσουν το παρών στο Προολυμπιακό τουρνουά ο Γιάννης και ο Θανάσης κάτι που πάντως ήταν σχεδόν δεδομένο και για τον Ρικ Πιτίνο.

Η πρόκριση των Μπακς στους τελικούς της Ανατολής είναι το θέμα για τους Αντετοκούνμπο. Κι έτσι Γιάννης και Θανάσης δεν θα δώσουν το παρών στο Προολυμπιακό τουρνουά που πάρει μέρος η Εθνική ομάδα.

Η πρόκριση των Μπακς στους τελικούς της Ανατολής, σημαίνει πως πλέον και… ημερολογιακά τα δύο αδέρφια δεν προλαβαίνουν να τεθούν στη διάθεση του Ρικ Πιτίνο.

Το Προολυμπιακό Τουρνουά στη Βικτώρια του Καναδά αρχίζει για την ελληνική ομάδα στις 30 Ιουνίου. Ενώ οι τελικοί της Ανατολής ξεκινούν τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Και στην καλύτερη περίπτωση, με 4-0, θα ολοκληρωθούν στις 29 Ιουνίου. Ενώ το πέμπτο, έκτο και έβδομο ματς, εφόσον χρειαστούν, θα διεξαχθούν 1, 3 και 5 Ιουλίου αντίστοιχα.

Βέβαια και ο Ρικ Πιτίνο έκανε τα πλάνα του χωρίς τους δύο συγκεκριμένους άσους. Ήταν δεδομένο πως δεν θα έρχονταν. Ακόμα και αν οι Μπακς δεν προκρίνονταν στους τελικούς.

Βέβαια το ζητούμενο είναι αν ο Γιάννης μετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Σε περίπτωση που η Εθνική ομάδα πάρει το εισιτήριο. Γιατί αν γίνει αυτό ο Θανάσης θα είναι κανονικά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως και ο Γιάννης θα ενισχύσει την Εθνική. Είναι κάτι που έχει συμφωνήσει και ο Ρικ Πιτίνο. Ο οποίος έχει μιλήσει και με τους ανθρώπους των Μπακς. Για να δώσουν κι εκείνη την συγκατάθεση τους.