Την αναβολή της αναμέτρησης του Ατρομήτου με τη Λαμία, που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή, ανακοίνωσε το Σάββατο η Σούπερ Λιγκ.

Αιτία, τα εννέα κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στις τάξεις της ομάδας από τη Φθιώτιδα. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, προς αναβολή πηγαίνει και ο αγώνας της Λαμίας με την ΑΕΛ, την ερχόμενη Τετάρτη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Aτρόμητος Αθ.-Λαμία, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Λαμία.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League».