Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και έχει βρει ένα δυνατό όνομα από την Ισπανία, έχοντας κάνει επαφές.

Θέλει προπονητή από το πάνω ράφι η ΑΕΚ. Φέρεται να έχει επικεντρωθεί στην Ισπανία και να έχει βρει ένα δυνατό όνομα.

Χθες αποκάλυψε το Sportime την παρουσία του ονόματος του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην «κιτρινόμαυρη» λίστα. Στη Σερβία λέγεται εντόνως πως άνθρωπος της ΑΕΚ επικοινώνησε ήδη με το περιβάλλον του 51χρονου άλλοτε προπονητή του Πανιωνίου.

Από εκεί και πέρα σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η ΑΕΚ έχει έρθει σε επαφή και με Ισπανό προπονητή.

Καθώς θα ήθελε πολύ να καταφέρει να κάνει το βήμα παραπάνω στην θέση του προπονητή.

Και να φέρει έτσι ένα δυνατό όνομα που θα ταράξει τα ύδατα εντός του κλαμπ.
Άλλωστε δεν είναι μυστικό ότι στην ΑΕΚ σκέφτονται έντονα να έρθει στον πάγκο μία σημαντική προσωπικότητα που θα μπορεί να εφαρμόσει το αγωνιστικό σχέδιο πιο εύκολα από ότι οι προκάτοχοι του.

Υπάρχουν πολλοί ελεύθεροι προπονητές από την Ισπανία. Ανάμεσα τους ο Κίκε Σετιέν, αλλά και ο Μίτσελ. Που έχει περάσει με επιτυχία από τον Ολυμπιακό.

Το θέμα θα έχει ολοκληρωθεί τις επόμενες 15 ημέρες. Γιατί θέλουν να έχουν τον νέο τεχνικό στην Ενωση, να ξεκινήσει τα πλάνα για την επόμενο σεζόν.

Κάτι σημαντικό, αφού υπάρχουν πολλά προβλήματα που πρέπει να λυθούν. Και ο χρόνος τρέχει.

Στο μεταξύ και… τυπικά ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι από χθες ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Όπως αποκαλύπτει η αθλητική εφημερίδα «Δικέφαλος Αετός», το πλειοψηφικό πακέτο της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ πέρασε σε εταιρία συμφερόντων της οικογένειας Μελισσανίδη.

Αυτό αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση του σωματείου «Ένωση Φίλων ΑΕΚ», που αποτελούσε ως τώρα τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, στον ισχυρό άνδρα του «δικέφαλου» έχει περάσει πλέον το 80,74% των μετοχών της ΠΑΕ, σε μια πολύ σημαντική εξέλιξη για την κοινή πορεία της οικογένειας με τον σύλλογο.