Το γκολ της Λίβερπουλ που ακυρώθηκε κόντρα στην Τότεναμ, χαρακτηρίστηκε ως “κακό λάθος”, από τον Άγγελο Ποστέκογλου. Ενώ ανέφερε, πως δεν γίνεται κανένα τεχνολογικό σύστημα, να είναι τέλειο. Τονίζοντας μάλιστα πως πρέπει να υπάρχει σεβασμός προς τους διαιτητές.
Η Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου, πήρε τη νίκη με 2-1 από τη Λίβερπουλ, κάτι όμως που συνέβη εξαιτίας ενός διαιτητικού λάθους. Με το γκολ του Λουίς Ντίας να ακυρώνεται, επειδή στο VAR, νόμιζαν ότι το είχε δώσει ο διαιτητής.
Ο τεχνικός των σπιρουνιών, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αγώνα της ομάδας του με την Λούτον, για την Πρέμιερ Λιγκ. Σε αυτήν, έλαβε την ερώτηση για το γεγονός του αγώνα με τους Reds. Και το χαρακτήρισε ως ένα “κακό λάθος”, τονίζοντας ότι πρέπει να υπάρχει σεβασμός, προς τους διαιτητές.
Οι δηλώσεις του Άγγελου Ποστέκογλου
“Αν θέλουμε οι προπονητές να είναι οι διαιτητές. Έχουμε πολύ μεγάλες ευθύνες στις ομάδες, αλλά δεν είμαστε εμείς οι δικαστές. Ήταν ένα κακό λάθος λόγω έλλειψης επικοινωνίας, αλλά δεν ήταν κάτι που εξηγείται εύκολα. Εάν ήταν εύκολα εξηγήσιμο, θα υπέθετα ότι θα είχε γίνει περισσότερη φασαρία από ό,τι συνέβη.
Είναι λίγο περίεργο γιατί συνήθως όταν συμβαίνει κάτι το νιώθεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν κατάλαβα κάτι και δεν νομίζω ότι κάποιος είχε την αίσθηση ότι κάτι σημαντικό είχε συμβεί.
Ό,τι και να πω ίσως θα παρεξηγηθεί γιατί είμαστε εκείνοι που επωφεληθήκαμε. Ήταν λάθος στην επικοινωνία. Δεν έχει ξαναγίνει, αλλά βρισκόμαστε σε έναν νέο χώρο με τεχνολογία. Θέλουμε ένα άψογο σύστημα που δεν θα υπάρξει ποτέ, εκτός κι αν θέλουμε το παιχνίδι να διαρκεί τέσσερις ώρες και να εξηγούμε κάθε απόφαση.
Είναι ένα σημαντικό λάθος, αλλά είναι ένας άνθρωπος που έκανε το λάθος. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που πρέπει να το τραβήξουμε. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι αυτό που συνέβη δεν θα συμβεί ξανά.
Μην ρωτάτε τους προπονητές και τους παίκτες για τους κανόνες του παιχνιδιού, δεν γνωρίζουμε τους μισούς από αυτούς. Οι διαιτητές γνωρίζουν. Δεν πρέπει να σχολιάζουμε γιατί, εάν ένας διαιτητής σχολίαζε την τακτική ενός παιχνιδιού, όλοι θα πήγαιναν πάνω κάτω.
Πρέπει να σεβαστούμε τη θέση τους. Τα λάθη είναι μέρος του παιχνιδιού μας, δεν μπορεί να είναι άψογο”.