You are currently viewing Τον Πιερότι θέλει ο Ολυμπιακός

Την περίπτωση του Σαντιάγκο Πιερότι εξετάζει ο Ολυμπιακός, για την θέση του σέντερ φορ. Καθώς οι ερυθρόλευκοι θέλουν να ενισχυθούν και να προσθέσουν βάθος στο ρόστερ τους. Ενώ ο 22χρονος Αργεντινός, μπορεί να αγωνιστεί και σε άλλες θέσεις. Κάτι που τον κάνει εξαιρετικά χρήσιμος. Με κάτι που διευκολύνει τα πράγματα, να είναι το γεγονός ότι έχει ιταλικό διαβατήριο.

Ο Ολυμπιακός, θέλει να κάνει δικό του τον Σαντιάγκο Πιερότι και φαίνεται, να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του. Η περίπτωση του 22χρονου, πρόκειται για έναν μεγάλης χρησιμότητας ποδοσφαιριστή.

Καθώς μπορεί η κανονική του θέση να είναι σέντερ φορ, αλλά ο Αργεντινός μπορεί να αγωνιστεί και σε άλλες θέσεις. Συγκεκριμένα, μπορεί να παίξει ως περιφερειακός επιθετικός, ή ακόμα και ως εξτρέμ.

Οι ερυθρόλευκοι τώρα βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις, για την απόκτηση του. Προσφέροντας γύρω στα τρία εκατομμύρια ευρώ, στην Κολόν Σάντα Φε. Ενώ έχουν υπάρξει αναφορές, πως ο ατζέντης του Αργεντινού, βρίσκεται στην Ελλάδα.

Ο Πιερότι έχει ιταλικό διαβατήριο, κάτι το οποίο διευκολύνει κατά πολύ την αγορά του. Όμως υπάρχει και έντονο ενδιαφέρον από ομάδες της Ιταλίας, καθώς και την Ρασίνγκ Κλούμπ. Οι εν λόγω ομάδες, είναι η Τορίνο και η Μπολόνια, με την δεύτερη να είχε κάνει προσφορά τον Ιούνιο. Μάλιστα φερόταν να είχε προσφέρει 3,7 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς όμως να προχωράνε οι επαφές.

Ο 22χρονος ξεκίνησε την καριέρα του στην Κολόν, όπου και βρίσκεται ακόμα. Έχοντας συνολικά πετύχει δέκα γκολ και μοιράσει τρεις ασίστ, σε 109 εμφανίσεις, με την φανέλα της ομάδας. Ενώ έχει υπάρξει και δύο φορές διεθνής, με την Κ20 της Αργεντινής.

Η αγορά του Σαντιάγκο Πιερότι, δεν θα επηρεάσει με κανέναν τρόπο, τις κινήσεις του Ολυμπιακού στην μεταγραφική αγορά. Καθώς οι ερυθρόλευκοι ακόμα κινούνται για έναν βασικό σέντερ φορ και έναν βασικό εξτρέμ.

Κοιτάζοντας τον Λούκα Γιόβιτς, από την Φιορεντίνα, ο οποίος όμως αποτελεί μια απίστευτα δύσκολη περίπτωση. Ειδικά εφόσον έχει δείξει ενδιαφέρον και η Φενερμπαχτσέ.