You are currently viewing Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφές με τον Ελ Γκάζι

Σε επαφές με τον Ελ Γκάζι, καθώς και έναν ακόμα αριστεροπόδαρο εξτρέμ, βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Καθώς οι ερυθρόλευκοι, θέλουν να προχωρήσουν σε παραπάνω μεταγραφικές κινήσεις, για να ενισχυθεί η ομάδα. Ιδίως, στην αριστερή πλευρά του γηπέδου.

Ο Ολυμπιακός αρχίζει να κινείται πιο επιθετικά, στο μεταγραφικό κομμάτι, με ονόματα όπως του Ελ Γκάζι να ακούγονται. Οι ερυθρόλευκοι κοιτάζουν πολλούς διαφορετικούς παίκτες. Για να καλύψουν ότι κενά έχουν, σε συγκεκριμένες θέσεις.

Σύντομα αναμένεται στην χώρα μας ο Χεζέ, για να υπογράψει με τους Πειραιώτες. Ενώ ο Ακουοκού, καθώς και ο Μπρνιτς, είναι πολύ κοντά στην ομάδα. Η οποία προσπαθεί να τους κλείσει. Είναι και ο Φρανσίσκο Ορτέγκα, ο οποίος δείχνει να είναι η επιλογή των ερυθρολεύκων, για αριστερό μπακ.

Μετά είναι και η περίπτωση του Ελ Γκάζι, με τον οποίο φέρεται να έχει έρθει σε επαφή, ο Ολυμπιακός. Καθώς ο σύλλογος θέλει να ενισχυθεί, στις θέσεις των εξτρέμ. Ενώ υπάρχει και άλλος ένας αριστεροπόδαρος εξτρέμ, τον οποίο εξετάζουν.

Ο 28χρονος Ανουάρ Ελ Γκάζι, έχει συμβόλαιο με την Αϊντχόφεν, το οποίο διαρκεί μέχρι το 2025. Ο Ολλανδομαροκινός, ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπέρεντρεχτ, περνώντας από τις ακαδημίες της Φέγενορντ και της Σπάρτ, πριν καταλήξει σε εκείνες του Άγιαξ.

Στον Αίαντα έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα πριν τον αγοράσει η Λιλ το καλοκαίρι του 2017. Έμεινε για ένα χρόνο στον γαλλικό σύλλογο και έπειτα τον απέκτησε, αρχικά ως δανεικό και έπειτα με κανονική μεταγραφή, η Άστον Βίλα. Όπου και έμεινε για τρία χρόνια, πριν δοθεί ως δανεικός στην Έβερτον. Με την Αϊντχόφεν, να τον αποκτάει το καλοκαίρι του 2022 για 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Για τον άλλον εξτρέμ που εξετάζει ο Ολυμπιακός, δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες. Με τις μοναδικές γνωστές λεπτομέρειες, να είναι ότι πρόκειται για έναν αριστεροπόδαρο εξτρέμ. Τώρα για την θέση του δεξιού εξτρέμ, ακούγεται το όνομα του Ουσάμα Ιντρίσι της Σεβίλλης. Ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στη Φέγενορντ, κατακτώντας το πρωτάθλημα Ολλανδίας.