You are currently viewing Ο Μέσι πέτυχε το νικητήριο γκολ με φάουλ στο 94 στο ντεμπούτο του με την Ίντερ Μαϊάμι

Με τον καλύτερο πιθανό τρόπο ξεκίνησε την καριέρα του στην Ίντερ Μαϊάμι, ο Λιονέλ Μέσι. Αφού μπήκε ως αλλαγή, 54ο λεπτό του αγώνα, απέναντι στην Κρουζ Αζούλ, στο Leagues Cup. Πετυχαίνοντας το γκολ που έφερε την νίκη στην ομάδα του, στο 94ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ, γράφοντας το τελικό 2-1.

Ο Λιονέλ Μέσι, συνεχίζει να αποδεικνύει γιατί θεωρείται, ίσως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, από τόσο κόσμο. Με το 36χρονο σούπερ σταρ, να κάνει απίστευτα πράγματα, οποία φανέλα και να φορέσει. Είτε είναι της Μπαρτσελόνα, της Παρί Σεν Ζερμέν, της Εθνικής Αργεντινής.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου 22 Ιουλίου, ο Αργεντινός έδειξε τις ικανότητες του, αυτή τη φορά με την φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι. Καθώς στο ντεμπούτο του, για την αμερικανική ομάδα, πέτυχε το γκολ που τους έδωσε την νίκη, στις καθυστερήσεις. Κάνοντας το, με αριστοτεχνικό τρόπο.

Συγκεκριμένα αυτό που έγινε, είναι ότι ο Μέσι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, ως αλλαγή στο 54ο λεπτό του αγώνα. Η αναμέτρηση ήταν απέναντι στην Κρουζ Αζούλ, για το Leagues Cup και είχε μείνει στο 1-1.

Η Ίντερ Μαϊάμι, ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ, στο 44ο λεπτό, με γκολ του Τέιλορ. Ενώ δέχτηκαν την ισοφάριση, στο 65ο λεπτό με τον Αντούνα να σκοράρει. Αυτό, μέχρι και το 94ο λεπτό του παιχνιδιού, όπου στο τέλος των καθυστερήσεων, ο Αργεντινός έκανε τα μαγικά του.

Η Ίντερ Μαϊάμι κέρδισε φάουλ, λίγο έξω από την περιοχή του τέρματος της ομάδας από το Μεξικό. Ο 36χρονος εκτέλεσε το φάουλ με το αριστερό του πόδι και έστειλε τη μπάλα, στην δεξιά πάνω γωνία του τέρματος. Εκεί όπου ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, γράφοντας το τελικό 2-1. Ξεκινώντας την καριέρα του στην Αμερική, με απίστευτο τρόπο. Ενώ το ντεμπούτο του, έκανε και ο Σέρχιο Μπουσκέτς, ο οποίος μπήκε αλλαγή, στο ίδιο λεπτό, με τον Λιονέλ Μέσι.