You are currently viewing Ο Μέσι φωτογραφήθηκε με οπαδούς όσο ψώνιζε σε σούπερ μάρκετ στο Μαϊάμι

Ο Λιονέλ Μέσι, πήγε για ψώνια σε μια γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, στο Μαϊάμι, όπου τον αναγνώρισαν πολλοί οπαδοί. Μάλιστα ο Αργεντινός σούπερ σταρ, έβγαλε φωτογραφίες με αρκετούς από ύψους θαυμαστές του. Όλα αυτά πριν υπογράψει και μερικές ημέρες, πριν από την επίσημη παρουσίαση του, από την Ίντερ Μαϊάμι.

Ο Λιονέλ Μέσι, πήγε να ψωνίσει σε μια γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, στο Μαϊάμι, το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιουλίου. Όπου και εθεάθη και αναγνωρίστηκε, από μια πληθώρα οπαδών του. Ενώ στη συνέχεια, έβγαλε φωτογραφίες με αρκετούς από αυτούς, που ήταν εκεί.

Φαίνεται πως ο Αργεντινός έχει ήδη εγκατασταθεί με την οικογένεια του, στην περιοχή. Αφού θα συνεχίσει την καριέρα του στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου πάρα το γεγονός ότι τον αναγνωρίζουν, θα έχει μια πιο ήσυχη ζωή. Και θα μπορεί να κάνει μόνος του τα ψώνια του.

Έχουν απομείνει λίγες μόνο ημέρες, μέχρι ο Λιονέλ Μέσι, να υπογράψει και να γίνει η επίσημη παρουσίαση του, στην Ίντερ Μαϊάμι. Έως τότε όμως, ο 36χρονος απολαμβάνει την άδεια του, αφού πέρασε και και τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο επτά φορές κάτοχος της Χρυσής Μπάλας, βγήκε για δείπνο στο Μαϊάμι, ναζί με την οικογένεια του. Όμως κατά την έξοδο τους από το εστιατόριο, αναγκάστηκαν να φύγουν από την πλαϊνή πόρτα του μαγαζιού. Για να αποφύγουν τον πολύ κόσμο, που περίμενε απ’ έξω.

Αν και μέχρι να βγουν, αρκετοί ήταν οι οπαδοί που είχαν καταλάβει ότι θα φύγει από το πλάι. Οπότε και μαζεύτηκαν και τον περίμεναν, σε εκείνο το σημείο. Με τον παγκόσμιο πρωταθλητή, να μην μπορεί να τους αποφύγει, εφόσον ήξεραν ότι είναι εκεί.

Ανάμεσα σε όσους του ζήτησαν αυτόγραφα και φωτογραφίες, εμφανίστηκε και ένας ιδιαίτερα ενθουσιασμένος οπαδός. Ο οποίος θεώρησε ότι ήταν η μοναδική του ευκαιρία να συναντήσει τον Μέσι. Οπότε κατέγραφε τον εαυτό του να ζητάει από τον Αργεντινό, μια φωτογραφία. Και κατέληξε να του δώσει ένα φίλη στο μάγουλο, προς μεγάλη έκπληξη του 36χρονου.