You are currently viewing Η ΑΕΚ βάζει ξανά στο στόχαστρο τον Νέστορ Αραούχο

Η ΑΕΚ για ακόμα μια φορά, θέλει να κάνει προσπάθεια για να κάνει δικό της, τον Νέστορ Αραούχο. Ξεκινώντας για ακόμα μια φορά, να έχουν επικοινωνία με την Αμέρικα, για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού από το Μεξικό. Καθώς είχαν και πριν από λίγο καιρό, στο στόχαστρο τους, τον 32χρονο.

Η ΑΕΚ φαίνεται πως επιστρέφει στον πρώτο της στόχο, για το κέντρο της άμυνας, τον Νέστορ Αραούχο. Με τον Ματίας Αλμέιδα, να έχει τον κεντρικό αμυντικό από το Μεξικό στο στόχαστρο του, εδώ και αρκετό καιρό.

Στην αρχή δεν φαινόταν απλή υπόθεση, με τον ίδιο τον παίκτη, να μην θέλει να επιστρέψει στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Καθώς ήταν το καλοκαίρι της προηγούμενης χρονιάς, όπου άφησε την Ισπανία και την Θέλτα. Και αυτό επειδή ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του, για να κλείσει εκεί την καριέρα του.

Όμως τώρα φαίνεται να έχει δεύτερες σκέψεις, ειδικά με την απόδοση της ομάδας του. Ενώ έχει έρθει και σε προσωπική επαφή μαζί με τον 32χρονο, ο προπονητής του δικεφάλου. Ο οποίος ήθελε να προσπαθήσει να τον πείσει, ότι η Ένωση είναι εξαιρετικός προορισμός για εκείνον. Ιδίως, στο σημείο στο οποίο βρίσκεται η καριέρα του, αυτή τη στιγμή.

Οι τελευταίες δέκα ημέρες, φαίνεται να είναι που η ΑΕΚ, άρχισε ξανά τις προσπάθειες, για τον Μεξικανό. Καθώς ήταν ο νούμερο ένα στόχος της ομάδας. Για να καλύψει κάποια κενά, τα οποία υπάρχουν στο κέντρο της άμυνας. Και να προσθέσει βάθος, στο ρόστερ του συλλόγου.

Το μόνο θέμα, είναι πως η εν λόγω μεταγραφή, θα κοστίσει πολύ ακριβά στην Ένωση. Αν και υπάρχει και το ενδεχόμενο, να αποκτηθεί ως δανεικός. Όμως σε περίπτωση αγοράς, η τιμή του αναμένεται να ξεπερνάει τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Με τον διεθνή στόπερ του Μεξικού, να έχει συμβόλαιο με την Αμέρικα, για τα επόμενα δύο χρόνια. Ενώ τους κόστισε τρία, για να τον κάνουν δικό τους. Σε περίπτωση που συμφωνήσει αυτός, καθώς και ο Πισάρο, η ΑΕΚ θα έχει μεγάλη ποιότητα και βάθος στην ομάδα. Με αρκετούς παίκτες από το Μεξικό, στο ρόστερ της.