You are currently viewing Θέλει Μπράμπετς ο Παναθηναϊκός

Εδώ και καιρό, το θέμα που “καίει” στον Παναθηναϊκό είναι η εύρεση στόπερ και τις τελευταίες ώρες ακούγεται πολύ το σενάριο για απόκτηση του Μπράμπετς από τον Αρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πρωτεύουσα της Μακεδονίας, αναφέρεται ότι οι διοικούντες το «τριφύλλι» έχουν καταθέσει πρόταση στον Άρη για την απόκτηση του Γιάκουμπ Μπράμπετς.

Ο Τσέχος σέντερ μπακ είναι 31 ετών και εντάχθηκε στο δυναμικό των «κίτρινων» το καλοκαίρι του 2021. Ήδη από τα μέσα της περσινής σεζόν έκανε επέκταση του συμβολαίου του με τον Άρη. Πλέον, δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026.

Είναι διεθνής με την εθνική Τσεχίας, στην οποία έκανε ντεμπούτο το Μάρτιο του 2016. Από τότε μετράει 36 συμμετοχές και δύο γκολ στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Την παρελθούσα σεζόν κατέγραψε 31 εμφανίσες σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό ένα γκολ. Συνολικά στη διετία που αγωνίζεται στον Άρη, μετράει 70 συμμετοχές και δύο τέρματα.

Ο στόπερ του Άρη, δεδομένα αρέσει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και σίγουρα θα ήταν ικανοποιημένος με την απόκτησή του. Ο Μπράμπετς γνωρίζει καλά τη Super League 1 και δεν θα χρειαστεί διάστημα προσαρμογής. Δεδομένου μάλιστα, ότι ακολουθεί και την προετοιμασία του Άρη, θα μπορεί άμεσα να προσφέρει.

Για όλα τα παραπάνω, ο Παναθηναϊκός έκανε την κίνησή του. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως τα έχει βρει με τον ποδοσφαιριστή, ενώ και με τον Άρη δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η πρόταση που έχει κατατεθεί είναι περίπου στο 1.500.000 ευρώ. Κάποιες άλλες πηγές υποστηρίζουν πως ίσως ανέβει το συνολικό ποσό λίγο παραπάνω, εφόσον μπουν τελικά κάποια μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο Μπράμπετς αμειβόταν στον Άρη με 400.000 ευρώ. Τώρα, θα δει το κασέ του να μεγαλώνει. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που εξ αρχής ήταν θετικός στη συγκεκριμένη μετακίνηση. Προφανώς ο 30χρονος είχε και άλλους λόγους να θέλει αυτό το παραπάνω βήμα στην καριέρα του. Με τους «πράσινους» θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τίτλους.