You are currently viewing Μπαρτσελόνα: Πιέζει για μεταγραφές ο Τσάβι!

Μπαρτσελόνα: “Δεν μπορούμε να… ξεγελάσουμε τους οπαδούς, χρειαζόμαστε ενισχύσεις” δήλωσε ο τεχνικός των Καταλανών!

Με τη μεταγραφική περίοδο να έχει ξεκινήσει, οι περισσότερες ομάδες έχουν ξεκινήσει ήδη να ενισχύονται. Ο Τσάβι θα περίμενε από τη Μπαρτσελόνα του να κάνει το ίδιο, αλλά όπως υποστήριξε υπάρχει ήδη καθυστέρηση.

«Χρειαζόμαστε απλώς περισσότερες ενισχύσεις», τόνισε ο 43χρονος Ισπανός τεχνικός. «Αυτή τη στιγμή μας λείπουν ακόμα αντίστοιχοι παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις. Δεν μπορούμε να ξεγελάσουμε τους οπαδούς. Πραγματικά πιστεύω ότι μπορούμε και πρέπει να δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο. Ο πρόεδρος το γνωρίζει. Μαζί με το τεχνικό επιτελείο κάνει ό,τι περνά από το χέρι του. Η μεταγραφική περίοδος είναι ανοιχτή μέχρι τις 31 Αυγούστου, οπότε υπάρχει ακόμα πολύς χρόνος. Πραγματικά όμως πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί στη νέα σεζόν. Ξέρω επίσης ότι ως σύλλογος βρισκόμαστε σε μια περίπλοκη οικονομική κατάσταση, πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό». Τόνισε χαρακτηριστικά ο Τσάβι. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο ψάχνει κυρίως περισσότερες επιλογές για τη θέση του δεξιού μπακ και τη θέση του αμυντικού χαφ.

Η Μπαρτσελόνα έχει ήδη υποδεχτεί δύο νέους παίκτες τις τελευταίες εβδομάδες. Αρχικά, απέκτησε τον Ilkay Gündogan από τη Manchester City σε ένα απο τα δυνατά deal του καλοκαιριού. Στην συνέχεια απέκτησε τον κεντρικό αμυντικό Inigo Martinez από την Athletic Bilbao. Και οι δύο ήρθαν με ελεύθερη μεταγραφή. Εν τω μεταξύ, ο Τσάβι δεν τοποθετήθηκε στην φημολογούμενη επιστροφή του Νέϊμάρ καθώς τα οικονομικά του συλλόγου, δεν…επιτρέπουν ηχηρές προσθήκες.