You are currently viewing ΑΕΚ: Ανανέωσε με Άμραμπατ

ΑΕΚ: Ο Μαροκινός άσος αρνήθηκε αρκετές προτάσεις από ολλανδικές ομάδες και υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Νορντίν Αμραμπατ υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ. Όπως αναμενόταν, ο Μαροκινός έδωσε τα χέρια με την διοίκηση της Ένωσης και θα αγωνιστεί για Τρίτη χρονιά στα ελληνικά γήπεδα.

Ο Αμραμπατ δεν έκρυψε πως ήταν ανοιχτός σε μια επιστροφή στην Eredivisie. Μίλησε με την sc Heerenveen και την FC Utrecht και είχε επίσης επαφή με την RKC Waalwijk και την PEC Zwolle, μεταξύ άλλων. Τελικά, μετά από συζητήσεις με την ΑΕΚ, αποφάσισε να παραμείνει στην Ελλάδα.

Ο Αμραμπάτ μιλούσε για επιστροφή στην Ολλανδία εδώ και αρκετό καιρό. Το περασμένο καλοκαίρι η Ουτρέχτη ήταν ξεκάθαρα στην αγορά του, αλλά τότε η Ένωση δεν συμφώνησε στην μετακίνηση του.

Ο Αμραμπάτ συνεχίζει για τρίτη σερί σεζόν στην Ελλάδα. Πέρυσι σημείωσε οκτώ γκολ και προσέφερε τέσσερις ασίστ σε 31 αγώνες πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των πρωταθλητών Ελλάδας

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νόρντιν Άμραμπατ. Ο Μαροκινός ακραίος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Νόρντιν Άμραμπατ ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2021 και έχει αγωνιστεί συνολικά σε 65 παιχνίδια με την κιτρινόμαυρη φανέλα, έχοντας 14 γκολ και 8 ασίστ στο ενεργητικό του, όντας βασικό στέλεχος της ομάδας που έφτασε στην κατάκτηση του νταμπλ τη σεζόν 2022-23.

Νόρντιν, συνεχίζουμε μαζί!»