You are currently viewing ΑΕΚ: Τι γίνεται με Πινέδα, η διάψευση του Παναθηναϊκού και τα κόλπα της Θέλτα

Η ΑΕΚ έχει καταλάβει πλέον πως το θέμα του Ορμπελίν Πινέδα δεν θα είναι καθόλου εύκολο για να τον κρατήσει.

Καθώς η Θέλτα θέλει χρήματα για τον Πινέδα με ένα ποσό πάνω από 5 εκατ. ευρώ. Η ΑΕΚ δεν θέλει να δώσει αυτά τα χρήματα. Κι έτσι άρχισαν τα… κόλπα.

Καθώς τοπικό ΜΜΕ του Βίγκο, όπου εδρεύει η Θέλτα έκανε λόγο για πρόταση που έκανε ο Παναθηναϊκός. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Faro de Vigo», κάνει λόγο για προσφορά των «πράσινων». Που φτάνει τα 8 εκατ. ευρώ για τον διεθνή Μεξικανο μεσοεπιθετικό. Και συμπληρώνει πως για τον παίκτη έχει δείξει ενδιαφέρον και ο Ολυμπιακός, χωρίς ομως να έχει καταθέσει ακόμα πρόταση.

«Ο Πινέδα ίσως αποτελέσει την πρώτη πώληση για την ομάδα του Βίγο αυτό το καλοκαίρι. Η καταπληκτική σεζόν του Μεξικανού διεθνή στη Super League έχει προκαλέσει μάχη των τριών μεγάλων ομάδων της χώρας. Που παλεύουν να τον αποκτήσουν.

Η ΑΕΚ, που τον απέκτησε δανεικό το περασμένο καλοκαίρι, θέλει να αγοράσει τον παίκτη. Και έχει αρχίσει επαφές με τη Θέλτα για διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του. Αλλά ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που δίνει τα περισσότερα για να τον αποκτήσει, με μια πολύ συμπαγή προσφορά 8 εκατ. ευρώ.

Την ώρα που περιμένει να μιλήσει με τον Ορμπελίν, ο οποίος αυτές τις μέρες βρίσκεται στην εθνική ομάδα του Μεξικού. Η Θέλτα είναι θετική στο να δεχτεί την πρόταση, αλλά η ΑΕΚ δεν αποκλείεται να κάνει νέα προσφορά.

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει επίσης ενδιαφέρον για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή, χωρίς ακόμα να έχει καταθέσει πρόταση».

Πάντως ο Παναθηναϊκός διέψευσε επίσημα το πρωί της Τετάρτης (14/6) το δημοσίευμα.

«Ο Παναθηναΐκός δεν έχει ασχοληθεί με την περίπτωση του Πινέδα. Ως εκ τούτου δεν υφίσταται και καμία πρόταση» ανέφεραν επίσημα οι «πράσινοι», τελειώνοντας επί της ουσίας το όλο θέμα.