You are currently viewing Basket League: Η Επιτροπή Δεοντολογίας κάλεσε για κατάθεση όλους τους εμπλεκόμενους στο Κολοσσός-Ιωνικός

Η Basket League έχει ένα ακόμα θέμα να την πληγώνει και δεν είναι άλλο από το Κολοσσός-Ιωνικός που έχει να κάνει με στοιχηματισμό.

Πιο συγκεκριμένα υπάρχουν πολλές υποψίες για το Κολοσσός-Ιωνικός που έγινε προ ημερών για την Basket League. Που έχει να κάνει με στοίχημα με την ΕΟΚ να στέλνει φάκελο σε ΕΠΑΘΛΑ και αθλητικό εισαγγελέα.

Ο Κολοσσός επιβλήθηκε με 89-48 κόντρα στον Ιωνικό. Και γρήγορα αρκετές στοιχηματικές εταιρίες κλείδωσαν την αναμέτρηση κατά την διάρκεια της.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ έχει ήδη κάνει την πρώτη συνεδρίαση. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει καλέσει για κατάθεση όλους τους εμπλεκόμενους.

Ο Κολοσσός είχε βγάλει σχετικά ανακοίνωση, μετά το ματς, που έλεγε:

“Με αφορμή όσα λέγονται και γράφονται έπειτα από τον αγώνα κόντρα στον Ιωνικό, δηλώνουμε ξεκάθαρα: Ο Κολοσσός Ρόδου σεβόμενος την ιστορία του. Σεβόμενος τις αθλητικές αρχές , αξίες και τα αθλητικά ιδεώδη. Που πρεσβεύει από την πρώτη μέρα της ίδρυσής του. Θα είναι σύμμαχος με κάθε κίνηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Του ΕΣΑΚΕ και οποιουδήποτε άλλου φορέα, με σκοπό το καλό του αθλήματος και της Basket League. Η ομάδα μας έχει αποδείξει 17 χρόνια τώρα ότι παίζει μόνο για τη νίκη. Ας πέσει -χωρίς μισόλογα και καθυστερήσεις- άπλετο φως παντού”.

Από την μερια του ο Ιωνικός είχε επισημάνει:

“Μετά όσα έχουν ακολουθήσει την ήττα της ομάδας από τον Κολοσσό, η διοίκηση της ΚΑΕ Ιωνικός προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Η διοίκηση της ΚΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει απερίφραστα και χωρίς δεύτερη σκέψη πως είναι απολύτως σύμφωνη και θα συνδράμει, όπως της ζητηθεί, σε οποιαδήποτε έρευνα διενεργηθεί, από οποιονδήποτε αρμόδιο φορέα κι αφορά τον αγώνα «Κολοσσός Ρόδου-Ιωνικός Νίκαιας», που πραγματοποιήθηκε εχτές στην Ρόδο, ή/και οποιονδήποτε άλλον αγώνα της ομάδας μας.

Δεσμευόμαστε από πλευράς μας να βοηθήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο μας ζητηθεί, ώστε να μην υπάρχει καμία σκιά, ούτε επάνω στην ομάδα μας, αλλά ούτε και στο πρωτάθλημα της Basket League, στο οποίο συμμετέχουμε”.