You are currently viewing Ο Ντάνι Άλβες συνελήφθη για σεξουαλική επίθεση

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Ντάνι Άλβες συνελήφθη στη Βαρκελώνη στο πλαίσιο έρευνας για φερόμενη σεξουαλική επίθεση.

Ο ζωντανός θρύλος της Εθνικής Βραζιλίας και της Μπαρτσελόνα, Ντάνι Άλβες, βρίσκεται υπό κράτηση από την αστυνομία. Παρουσιάστηκε οικειοθελώς σε αστυνομικό τμήμα, καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση.

Την περασμένη Τρίτη ανακοινώθηκε ότι το δικαστήριο της Βαρκελώνης ξεκίνησε έρευνα για φερόμενη σεξουαλική επίθεση από τον Ντάνι Άλβες. Ο Βραζιλιάνος σταρ επέστρεψε στη Βαρκελώνη την περίοδο των εορτών για να παραστεί στην κηδεία της πεθεράς του. Στις 30 Δεκεμβρίου, συνέβη ένα περιστατικό όπου φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά μια γυναίκα, κάτι που στη συνέχεια αναφέρθηκε και από τον Τύπο τις επόμενες ημέρες.

Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα φέρεται άγγιξε μια γυναίκα κάτω από τα εσώρουχά της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης το βράδυ της 30ης προς 31η Δεκεμβρίου. Η γυναίκα υπέβαλε καταγγελία στις 2 Ιανουαρίου.

Μετά από έρευνα, η αστυνομία τον ενημέρωσε για τις κατηγορίες και το πρωί της Παρασκευής μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Les Corts. Ο Άλβες αστειεύτηκε μάλιστα με τους εκπροσώπους του Τύπου, προτού τον συνοδεύσουν με αστυνομικό αυτοκίνητο.

Ο 40χρονος αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες, δηλώνοντας τα εξής πριν από τη σύλληψή του.

«Ναι, ήμουν σε εκείνο το μέρος, με περισσότερο κόσμο, απολάμβανα τον εαυτό μου. Και οι άνθρωποι που με γνωρίζουν ξέρουν ότι μου αρέσει να χορεύω. Χόρευα και απολάμβανα τον εαυτό μου χωρίς να εισβάλω στο χώρο των άλλων».

«Δεν ξέρω ποια είναι αυτή η κυρία. Φτάνεις σε ένα μπάνιο και δεν χρειάζεται να ρωτήσεις ποιος είναι εκεί. Δεν έχω εισβάλει ποτέ στο χώρο κανενός. Πώς θα το κάνω με μια γυναίκα ή μια κοπέλα; Όχι, για όνομα του Θεού».

Ο Άλβες είναι με τη σύντροφό του Joana Sanz από το 2017, και αυτή τη στιγμή παίζει στη μεξικανική ομάδα Pumas. Aγωνίστηκε για την Μπαρτσελόνα σε δύο περιόδους (2008-2016 και 2021-2022). Στην καριέρα του έπαιξε επίσης σε Σεβίλλη, Γιουβέντους, PSG και Σάο Πάολο FC.