You are currently viewing Οι… κωλοτούμπες του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Viral έγιναν τις τελευταίες ώρες οι συνεντεύξεις του Κριστιάνο Ρονάλντο που μόλις πριν ένα μήνα δήλωνε αρνητικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Σαουδική Αραβία.

Η μετακίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ συνεχίζει να δεσπόζει στα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Ο 38χρονος επιθετικός δεν είναι βέβαια ο πρώτος που επέλέξε να συνεχίσει την καριέρα του σε… εξωτικό προορισμό. Παρόλα αυτά, ο ίδιος πολλάκις είχε δηλώσει πως δεν θα το έπραττε.

Τώρα που ο Ρονάλντο υπέγραψε, προηγούμενες συνεντεύξεις… ξεπροβάλλουν από παντού. Για παράδειγμα, σε μια απο αυτές, το 2015, δήλωνε για το τέλος της καριέρας του: «Θέλω να αποσυρθώ με αξιοπρέπεια. Σε κορυφαίο επίπεδο, σε καλό σύλλογο. Όχι στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ούτε στο Κατάρ ή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Όχι ότι αυτό δεν είναι καλό, αλλά δεν με βλέπω να παίζω ποδόσφαιρο εκεί».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν μια συνέντευξη του 2016. Ο Τσάβι, τώρα προπονητής της Μπαρτσελόνα, δώλωνε πως ο Λιονέλ Μέσι ήταν ο καλύτερος παίκτης κατά τη γνώμη του. Γιαυτό θεωρούσε ότι ο Ρονάλντο ήταν άτυχος που έπαιζε ποδόσφαιρο την ίδια περίοδο. Τα σχόλια δεν βρήκαν βέβαια σύμφωνο τον τότε σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης. «Ο Τσάβι, παίζει στο Κατάρ, έτσι δεν είναι;», ειρωνεύτηκε σε συνέντευξή του.

Και η υψηλού προφίλ συνέντευξή του με τον Πιρς Μόργκαν, που οδήγησε στην αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γίνεται πλέον αξιοσημείωτη. Μια εβδομάδα πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο, είπε ότι τα χρήματα δεν ήταν το κίνητρό του. «Διαφορετικά θα έπαιζες στη Σαουδική Αραβία», είπε τότε ο Μόργκαν, στον οποίο ο Ρονάλντο απάντησε «ακριβώς» και δήλωσε ότι ένιωθε πως μπορούσε ακόμα να αγωνιστεί σε τοπ επίπεδο.

Η Αλ-Νασρ έχει βέβαια ήδη αποκτήσει εκατομμύρια οπαδούς στα social media μετά την απόκτηση του Ρονάλντο. Στο Instagram, οι εννέα φορές πρωταθλητές στην Σαουδική Αραβία, έφτασαν από 900.000 ακόλουθους σε περισσότερους από 3,7 εκατομμύρια ακόλουθους σε λιγότερο από μία ημέρα.