You are currently viewing Viral! Σκόραρε και πανηγύρισε μέσα σε αυτοκίνητο! (vids)

Viral!! Ο πιο ιδιαίτερος κι απροσδόκητος πανηγυρισμός παίχτη για το γκολ που σκόραρε συνέβει σε παιχνίδι Γ’κατηγορίας, στην Ιταλία.

Viral έγινε ο πανηγυρισμός του Γιάρι Βαντεπούτε της Κατανζάρο (Serie C) που όταν πέτυχε το δεύτερο γκολ στη νίκη επί της Μεσίνα (3-0) πανηγύρισε μέσα σε… αυτοκίνητο!

Ο Βέλγος επιθετικός πρωταγωνίστησε στην τελευταία νίκη των Καλαβρέζων που εντυπωσιάζουν φέτος στον 3ο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας. Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει μάρτυρες αρκετών… περίεργων πανηγυρισμών αλλά ο Βαντεπούτε προχώρησε σε κάτι διαφορετικό και έκλεψε τις εντυπώσεις!

Ο 26χρονος σκόραρε, έκανε το 2-0 , έτρεξε προς την εξέδρα των φανατικών αλλά στην πορεία… άλλαξε γνώμη όταν αντίκρισε ένα αυτοκίνητο χορηγού του συλλόγου. Χωρίς να διστάσει, μπήκε στο αυτοκίνητο, πάτησε την κόρνα και άνοιξε τα φώτα, με έναν συμπαίκτη του να περνά στην θέση του συνοδηγού και να χαρίζει ένα περίεργο στιγμιότυπο που έκανε τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ημέρες.

 

Ο Βαντεπούτε κέρδισε τις εντυπώσεις πέραν του πανηγυρισμού και για την εμφάνιση του. Η σικελική έκδοση της Gazzetta dello Sport έπλεξε το εγκώμιο του Βαντεπούτε. «Ο Βέλγος, καλύτερος παίκτης της Κατανζάρο την περασμένη σεζόν. Θα μπορούσε να είναι το έξτρα όπλο για την μάχη της ανόδου.  Ένα γκολ για να… ξεκλειδώσει το παιχνίδι, το τρελό 2-0 και η ασίστ για το οριστικό 3-0 στη Μεσίνα. Με τον αγώνα του Σαββάτου σηματοδότησε την επιστροφή του. Την περασμένης σεζόν μ7 γκολ και 17 ασίστ αποδείχθηκε ο καλύτερος παίκτης της ομάδας. Τώρα, ξανάρχισε να κάνει αυττό που ξέρει καλύτερα. Έτσι, η Καταντζάρο είναι ήδη δικαιωμένη για τα 500,000 ευρώ που σπατάλησε για την απόκτηση του».

Η Κατανζάρο μετρά ένα εντυπωσιακό 4-1-0 μετά από πέντε αγωνιστικές (+13 διαφορά τερμάτων) και οδηγεί την κούρσA στον όμιλο στην Serie C.