You are currently viewing Ο Κάρλος Τέβες κέρδισε το πρώτο του ντέρμπι ως προπονητής(vids)
Η Ροζάριο Σεντράλ, της οποίας ο προπονητής είναι ο Κάρλος Τέβες, πήρε μια μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με την Νιούελς Ολντ Μπόις. Χαρίζοντας στον Αργεντινό τεχνικό, την πρώτη νίκη της προπονητικής του καριέρας, σε τόσο μεγάλο παιχνίδι.

Η Ροζάριο Σεντράλ, της οποίας ο προπονητής είναι ο Κάρλος Τέβες, πήρε μια μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με την Νιούελς Ολντ Μπόις. Χαρίζοντας στον Αργεντινό τεχνικό, την πρώτη νίκη της προπονητικής του καριέρας, σε τόσο μεγάλο παιχνίδι. Ο «απάτσι», πήρε την δουλειά στον πάγκο της ομάδας, μόλις έναν μήνα νωρίτερα, στις 21 Ιουνίου του 2022. Αφού έβαλε τέλος στην καριέρα του ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, νωρίτερα.

Ο Κάρλος Τέβες ήταν μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου, τα χρόνια που έπαιζε. Πρόσφατα αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, όσο βρισκόταν στην Μπόκα Τζούνιορς.

Αφού σταμάτησε όμως, ο άλλοτε παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρέμεινε στην πατρίδα του, για να γίνει προπονητής. Και στις 21 Ιουνίου του 2022, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ροζάριο Σεντράλ. Τώρα, μόλις έναν μήνα από όταν ξεκίνησε στον πάγκο της ομάδας, πήρε την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι.

Μόλις στον πέμπτο του αγώνα ως προπονητής, πήρε την νίκη στο Clasico Rosarino. Το οποίο πρόκειται για το ντέρμπι της Ροζάριο Σεντράλ, απέναντι στην Νιούελς Ολντ Μπόις.

Ο μεγάλος αυτός αγώνας, κρίθηκε από το γκολ που πέτυχε ο Βέλιζ στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης. Για να επικρατήσει η Ροζάριο, με το τελικό σκορ να είναι 1-0, υπέρ της. Πρόκειται για μια ιστορική επικράτηση για την ομάδα του Αργεντινού. Η οποία δυσκολευόταν στην αρχή της σεζόν, με αποτέλεσμα να διώξει τον προηγούμενο της τεχνικό. Τον οποίο αντικατέστησε με τον Τέβες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι οπαδοί της Ροζάριο Σεντράλ, αποθέωσαν τον Κάρλος Τέβες πριν την έναρξη του αγώνα. Κατά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο. Και όπως είναι λογικό, τον αποθέωσαν ακόμα περισσότερο, μετά το τελευταίο σφύριγμα του παιχνιδιού. Όταν η ομάδα κέρδισε το ντέρμπι.

Όμως ο «απάτσι», φάνηκε ήρεμος και πειθαρχημένος, καθώς κατάφερε να συγκρατηθεί. Ελέγχοντας τα συναισθήματα του, παρά την τεράστια του επιτυχία, στον σημαντικό αυτόν αγώνα. Ενώ οι υπόλοιποι συνεργάτες του, δεν συγκρατήθηκαν και ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς.