You are currently viewing Μάνουελ Νόιερ: Η απίστευτη ιστορία με τον ταξιτζή που έδειξε την τσιγκουνιά του

Ο Μάνουελ Νόιερ απασχολεί τελευταία τα γερμανικά ΜΜΕ με ένα απίστευτο θέμα που έχει να κάνει με έναν ταξιτζή.

Η ιστορία αφορά ένα πορτοφόλι που ξέχασε ο άσος της Μπάγερν, Μάνουελ Νόιερ σε ένα ταξί. Που τον πήγε σε κάποιο προορισμό. Ο ταξιτζής έκανε πολλά χιλιόμετρα για να του δώσει πίσω. Αλλά το.. δώρο του ήταν μια φανέλα.

Ο τερματοφύλακας της Μπάγερν πήρε ένα ταξί για να τον πάει από το Μόναχο σε μια περιοχή έξω από αυτό, το Λέχελ.

Μέσα στο ταξί ξέχασε το πορτοφόλι του. Το οποίο βρήκε ο ταξιτζής ονόματι Χαζίρ, ο οποίος είναι τουρκικής καταγωγής. Αποφάσισε να το επιστρέψει, αλλά είχε πολύ μακριά από την περιοχή που έπρεπε να πάει.

Για την ακρίβεια έκανε ένα ταξίδι περίπου 120 χλμ. για να παραδώσει το πορτοφόλι στον διευθυντή της Μπάγερν μαζί με μια κάρτα του. Το οποίο μέσα είχε, μεταξύ άλλων και 800 ευρώ.

Μια μέρα πήγε στο σπίτι του ένα δέμα, που μέσα είχε υπογεγραμμένη φανέλα του Νόιερ. Αλλά εκείνος όπως αποκάλυψε είχε ξοδέψει 400 ευρώ για να παραδώσει τη φανέλα.

Σύμφωνα με τον νόμο ο ταξιτζής θα έπρεπε να λάβει από τον Νόιερ τουλάχιστον το 5% ως αμοιβή για την πράξη του, από το ποσό των 800 ευρώ. Μάλιστα είχε δαπανήσει και 400 ευρώ για να το γυρίσει στην βάση του.

Εκνευρισμένος για την αντιμετώπιση που είχε αποφάσισε να αποκαλύψει το περιστατικό στα γερμανικά ΜΜΕ. Φυσικά και προκλήθηκε ένας σάλος. Πολλά τα όσα έχουν ειπωθεί για το γεγονός πως η Μπάγερν και ο Νόιερ δεν αντιμετώπισαν σωστά το θέμα.

Δεν αποκλείεται ο άσος των Βαυαρών να προχωρήσει και σε κάποια άλλη κίνηση αφού και ο ίδιος βρέθηκε εκτεθειμένος. Μια ιστορία που αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης τις τελευταίες ημέρες σε… κίτρινες εκπομπές. Κάτι που ήθελε να αποφύγει η Μπάγερν και ο διεθνής τερματοφύλακας. Ο οποίος έχει κατακτήσει Παγκόσμιο Κύπελλο και Champions League, ανάμεσα στις άλλες διακρίσεις του.