You are currently viewing Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δηλώνει πως ήρθε η εποχή να αλλάξουν το ποδόσφαιρο
Ενωτικός φάνηκε να είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σε όσα είπε στην συνεδρίαση της Επιτροπής του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Η οποία ήταν η πρώτη του παρουσία

Ενωτικός φάνηκε να είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σε όσα είπε στην συνεδρίαση της Επιτροπής του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Η οποία ήταν η πρώτη του παρουσία σε αυτήν και στην ΕΠΟ, από τότε που βγήκε πρόεδρος της Super League Interwetten. Ενώ εκεί, ζήτησε από όλους να βάλουν το χέρι τους και να βοηθήσουν, έτσι ώστε να αλλάξει σελίδα το άθλημα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έδωσε το παρόν στην ΕΠΟ, και στην συνεδρίαση της Επιτροπής του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Για πρώτη φορά από την στιγμή που έγινε πρόεδρος της Super League Interwetten. Και σε αυτήν, φαίνεται πως συνέχισε με τον ίδιο ενωτικό τρόπο, που παρουσιάζει και στην θέση του προέδρου.

Στην Επιτροπή της Ομοσπονδίας, μίλησε για αρκετά πράγμα. Ενώ επισήμανε, ότι όπως είπε και μετά την εκλογή του στην προεδρία της Super League ήρθε η εποχή να αλλάξουν το ποδόσφαιρο. Επειδή έχουν μείνει πίσω. Η Super League και η UEFA θέλουν και πρέπει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, να ορίζεται από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Έτσι θα έρθει η ανάπτυξη και περισσότερα έσοδα και για την ΕΠΟ.

Πρέπει και εκείνοι να αναπτύξουν το ποδόσφαιρο στην περιοχή τους, την Εθνική μας ομάδα και να μην ασχολούνται με το ποιος θα είναι διαιτητής. Αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να απασχολεί κανέναν.

Η επαγγελματική διαιτησία πρέπει να προχωρήσει όπως σε όλα τα προηγμένα πρωταθλήματα του κόσμου. Και έχουν καθυστερήσει πολύ σε αυτό. Αυτοί σαν Super League θα επωμιστούν το κόστος ώστε να μη χρεωθεί κάτι παραπάνω η ΕΠΟ.

Ως ο πρόεδρος της Super League Interwetten, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, δεσμεύτηκε αρκετά πράγματα. Ένα που πρόκειται από τα πιο σημαντικά, είναι ότι είπε, πως θα φροντίσει ώστε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο των ποδοσφαιριστών στην Super League 2, θα είναι αντίστοιχο, με αυτό που ισχύει για την Super League 1.

Αυτή η δέσμευση του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού, έχει προκαλέσει πολλές θετικές αντιδράσεις. Ειδικά από τον ΠΣΑΠΠ, καθώς και την Super League 2.