You are currently viewing Super League: Πρώην άσος του Ολυμπιακού πρωταγωνιστής σε βίντεο κλιπ της Νάιρας Αλεξοπούλου (vid)

Super League: Η Νάιρα Αλεξοπούλου έβγαλε νέο βίντεο κλιπ και σε αυτό συμμετέχει ένας πρώην άσος του Ολυμπιακού.

Super League: Πρόκειται για τον Αλεξί Ρομαό, που στο παρελθόν πέρασε από τον Ολυμπιακό. Φέρεται να έχει φιλία με την Νάιρα Αλεξοπούλου κι έτσι συμμετείχε στο βίντεο κλιπ.

Ο 38χρονος αμυντικός μέσος γύρισε στην Ελλάδα το καλοκαίρι για λογαριασμό του Ιωνικού. Και ήταν από τους παίκτες που βοήθησαν για να μπορέσουν οι νεοφώτιστοι να παραμείνουν στην Super League.

Τώρα παίζει… μπάλα και στο βίντεο κλιπ της Νάιρας που έχει να κάνει με το τραγούδι «Χρειάζεσαι Γιατρό».

Την Δευτέρα ο Ιωνικός επικράτησε με 5-1 του Απόλλωνα Σμύρνης και είναι η ομάδα με την καλύτερη πορεία στα πλέι άουτ. Ο Ρομαό αγωνίστηκε σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Ήταν και το πρώτο ματς μετά την μαθηματική επιβεβαίωση της παραμονής.

Μάλιστα έγραψε και ιστορία με το συγκεκριμένο 5-1. Γιατί «πεντάρα» σε επίπεδο Α’ Εθνικής (Super League) είχε να «ρίξει» από τις 12/3 του 2000, στο 5-1 με τα Τρίκαλα! Μάλιστα οι «κυανόλευκοι» έγιναν η πρώτη ομάδα που πετυχαίνει τέσσερις νίκες στην ιστορία των playouts της Super League. Παράλληλα, έφτασε τα 14 τέρματα στο μίνι πρωτάθλημα, καταρρίπτοντας το ρεκόρ παραγωγής (11 γκολ) που κατείχε από πρόπερσι ο Αστέρας Τρίπολης.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός είπε για το ματς:

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που θέλαμε την νίκη. Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε μια τίμια και σοβαρή ομάδα. Νομίζω δεν χρειάζεται να το αποδείξουμε, αλλά βέβαια στην Ελλάδα είσαι και ποτέ δεν ξέρεις. Κατορθώσαμε να κάνουμε αυτό που έπρεπε, να πάρουμε το τρίποντο, νομίζω όμως ότι μας βοήθησε και λίγο η τύχη. Είδαμε και νέα παιδιά να παίζουν, κρίνετε το μέλλον τους σε βάθος χρόνου και όχι το αποτέλεσμα».