You are currently viewing Viral: Γκολάρα τίτλου ο Μέσι, μπύρες πρωταθλήματος – Έκανε ρεκόρ η Μπάγερν (vids)

Viral: Μια γκολάρα του Λιονέλ Μέσι έδωσε τον τίτλο στην Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ η Μπάγερν Μονάχου ήπιε ξανά την μπύρα του πρωταθλήματος.

Viral: Η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μπάγερν Μονάχου καθάρισαν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μια γκολάρα του Λιονέλ Μέσι έφερε το 1-1 μρ την Λανς που έδωσε τον τίτλο στην γαλλική ομάδα.

Ο Αργεντινός άσος μπορεί να μην κόλησε με την ομάδα, αλλά έβαλε το χεράκι του για να έρθει ο τίτλος. Ωστόσο η μεγάλη απογοήτευση ήρθε από τον αποκλεισμό στο Champions League Εκείνο το παιχνίδι με την Ρεάλ στην Μαδρίτη. Όπου βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 1-0 και η Βασίλισσα της έβαλε τρία γκολ σε 20 λεπτά για να κάνει την μεγάλη ανατροπή.

Πείραξε πολύ αυτή η ήττα που έφερε οδυνηρό αποκλεισμό. Τα πάντα άλλαξαν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος να μην πανηγυρίστηκε όσο θα έπρεπε.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το γκολ μετά το 6ο λεπτό…

Την ίδια στιγμή που η Μπάγερν Μονάχου που επιβλήθηκε με 3-1 της Ντόρτμουντ στο klassiker. Μια νίκη που έδωσε και το πρωτάθλημα στους Βαυαρούς. Μάλιστα ήταν η 10η σερί κατάκτηση πρωταθλήματος. Κι έγραψε ιστορία αφού καμία άλλη ομάδα δεν έχει κάνει κάτι ανάλογο, αναφορικά με τα πέντε μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Η Γιουβέντους είχε κάνει πρώτη το ρεκόρ με τις 9 σερί κατακτήσεις πρωταθλήματος.

Το θέμα με την Μπάγερν είναι να μπορέσει να δημιουργήσει μια νέα ομάδα. Και θα περάσει και στην μετά – Λεβαντόφσκι εποχή. Ο Πολωνός επιθετικός ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το Μόναχο. Μάλιστα είναι κοντά στο να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα. Προ ημερών ο πρόεδρος των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα, είχε αφήσει να εννοηθεί πως είναι σε συζητήσεις με τον διεθνή άσο.

Κι έτσι η Μπάγερν θα πρέπει να βρει νέο επιθετικό ενώ γενικά θα πρέπει να δημιουργήσει ένα νέο κορμό.