You are currently viewing ΑΕΚ: Δίνει σούπερ συμβόλαιο στον Ρούντι Γκαρσία

Η ΑΕΚ έχει βάλει μπροστά το πλάνο με το όνομα του Ρούντι Γκαρσία και δίνει μεγάλο συμβόλαιο για να τον πείσει να πει το ναι.

Ήταν δεδομένο πώς θα πήγαινε η ΑΕΚ σε μια δαπανηρή λύση για το νέο προπονητή της. Γιατί έχει ανάγκη να βρει κάτι καλό που θα εμπνεύσει όλη την ομάδα. Στην παρούσα φάση έχει στοχεύσει στον Ρούντι Γκαρσία.

Η «Ώρα των Σπορ» είναι αυτή που έφερε στο φως το όνομα του Γάλλου προπονητή. Και δίνει και τη συνέχει αναφορικά με την πρόταση που του έχει κάνει.

Αναφέρει πως δίνει στον 58 προπονητή ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 2,5 εκατ. ευρώ με τα μπόνους. Μια σούπερ προσφορά που θα τον κάνει, αν δεχτεί, τον πιο ακριβό προπονητή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αν σκεφτείς κανείς την οικονομική δυναμική και το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, η πρόταση της ΑΕΚ ξεπερνάει κατά πολύ τα όρια.

Ο Ρούντι Γκαρσία έχει κασέ που είναι στα 3 εκατ. ευρώ. Και το θέμα δεν είναι μόνο τα χρήματα. Αλλά και το γεγονός πως το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι ελκυστικό για προπονητές από το πάνω ράφι.

Ο Γάλλος προπονητής έχει προτάσεις από μεγάλες ομάδες, αφού κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά. Λέγεται πως τον έχουν προσεγγίσει γαλλικές ομάδες, αλλά και οι Γαλατασαράι, Φενέρμπαχτσε.

Κατά συνέπεια είναι μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση που η ΑΕΚ δεν θα ήθελε να δει το φως της δημοσιότητας.

Από την άλλη πλευρά ωστόσο δείχνει και την διάθεση της να συνεργαστεί με ένα μεγάλο όνομα από το χώρο της προπονητικής. Για να φτιάξει και τη νέα ομάδα που τόσο έχει ανάγκη.

Οι εκπρόσωποι του Γάλλου τεχνικού ήταν στην Ελλάδα πριν από μερικές μέρες. Είχαν από κοντά επαφές με τους ανθρώπους της Ένωσης και είναι ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο για τις διεργασίες που γίνονται.