You are currently viewing Viral: Απίστευτο γκολ του Τοβέν στο Μεξικο (vid)
Viral: Η Τίγκρες νίκησε 2-0 την Μοντερέι για το πρωτάθλημα στο Μεξικό με τον Φλοριάν Τοβέν να βάζει ένα τρομερό γκολ.

Viral: Η Τίγκρες νίκησε 2-0 την Μοντερέι για το πρωτάθλημα στο Μεξικό με τον Φλοριάν Τοβέν να βάζει ένα τρομερό γκολ.

Viral: Δεν θα μπορούσε να μην κάνει γρήγορα τον γύρο του πλανήτη η γκολάρα που έβαλε ο Φλοριάν Τοβέν. Ο Γάλλος άσος της Τίγκρες σημείωσε ένα τέρμα που είναι από τα καλύτερα στη σεζόν και στο Μεξικό γίνεται μεγάλη κουβέντα.

Πιο συγκεκριμένα στο 76ο λεπτό ο Γάλλος άσος έκανε ένα σουτ από πολύ πλάγια θέση και κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στην ίδια ομάδα αγωνίζεται, χρόνια τώρα και ο συμπατριώτης του Αντρέ Πιερ Ζινιάκ. Που στο συγκεκριμένο ματς έβαλε το πρώτο γκολ.

Ο Ζινιάκ είναι εκ των ηγετών της Τίγκρες. Μαζί της έχει καταγράψει εξαιρετικές πορείες με κατακτήσεις τίτλων.

Το ματς με την Μοντερέι ήταν το μεγάλο ντέρμπι της ομώνυμης πόλης όπου εδρεύει και η Τίγκρες. Και τα μεταξύ τους ματς παρουσιάζουν μεγάλη αντιπαλότητα.

Αυτό που έγινε το Σάββατο (19/3) το έκριναν οι δύο Γάλλοι, οι Ζινιάκ, Τοβέν. Ο δεύτερος μάλιστα πριν πάει στην Τίγκρες είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό. Ενδιαφέρθηκε για να τον αποκτήσει, αλλά στην πορεία το θέμα πάγωσε.

Για να καταλήξει στο μεξικάνικο πρωτάθλημα και με καλές οικονομικές απολαβές. Βοήθησε βέβαια και η παρουσία του Ζινιάκ που έχει φορέσει και την φανέλα με το εθνόσημο της Γαλλίας.

Σε ένα πρωτάθλημα, όπου πριν από τρεις εβδομάδες ταρακουνήθηκε από τα επεισόδια που έγιναν στο Κερέταρο – Άτλας. Οι οπαδοί των δύο ομάδων έπαιζαν ξύλο για δύο ώρες περίπου. Καταγράφηκαν απίστευτης βιαιότητας σκηνές που προκάλεσαν μεγάλες αντιδράσεις. Και ακόμα δεν έχουν πέσει οι τόνοι. Η κυβέρνηση της χώρας και η ομοσπονδία πήραν σκληρά μέτρα. Ενώ σκληρές ήταν και οι ποινές για την Κερέταρο.