You are currently viewing ΑΕΚ: Συνέχεια στην προετοιμασία ενόψει ΠΑΟΚ
Η ΑΕΚ συνέχιζε τη προετοιμασία της πυρετωδώς. Για την μεγάλη μάχη των Δικεφάλων στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ συνέχιζε τη προετοιμασία της πυρετωδώς. Για την μεγάλη μάχη των Δικεφάλων στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Παναθηναικό στο πρωτάθλημα. Ωστόσο στο στρατόπεδο των Κιτρινόμαυρων δεν ήταν ευχαριστημένοι με τον έναν βαθμό. Καθώς μπορούσαν ακόμη να φτάσουν στη νίκη, εάν ήταν πιο εύστοχοι στην τελική τους προσπάθεια.

Αυτές τις μέρες στις προπονήσεις των Κιτρινόμαυρων, επικρατεί ένα πολύ καλό κλίμα, ανάμεσα στον Οφρυδόπουλο και τους παίκτες. Αφού πιστεύουν πως με τα καλά αποτελέσματα τους, στο φινάλε θα φτάσουν στη κατάκτηση ενός Ευρωπαικού Εισιτηρίου για το Europa Conference League.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο Έλληνας προπονητής θα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Αφού ο Λιβάι Γκαρσία, Ο Λε Ταλέκ και ο Σβάρνας, θα λείψουν από την μάχη με τον ΠΑΟΚ λόγω ίωσης.

Οι Αραούχο, Άμραμπατ και ο Αντρέ Σιμόες, εμφανίσθηκαν πανέτοιμοι στη σημερινή προπόνησ. Έτσι, μπήκαν κανονικά στο πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους και θα δώσουν το παρών σε αυτό το κρίσιμο αγώνα.

Ενώ και το καινούργιο μεταγραφικό απόκτημα ο Κριχόβιακ, έδειξε στις πρώτες του προπονήσεις πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξεκινήσει βασικός στον αγώνα της Κυριακής με τους Ασπρόμαυρους. Ενώ η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.30.