You are currently viewing Λίβερπουλ: Δεν προπονήθηκε ο Σαλάχ
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν προπονήθηκε την Δευτέρα (14/03) με την Λίβερπουλ και κινδυνεύει να χάσει αγώνα λόγω τραυματισμού ύστερα από δύο χρόνια!

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν προπονήθηκε την Δευτέρα (14/03) με την Λίβερπουλ και κινδυνεύει να χάσει αγώνα λόγω τραυματισμού ύστερα από δύο χρόνια!

Εκτός προπόνησης ο Σαλάχ από την σημερινή προπόνηση, αμφίβολος για το κρίσιμο ματς με την Άρσεναλ, φαίνεται ότι δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αποχώρησε τραυματίας αφού σκόραρε στην εκτός έδρας νίκη της Λίβερπουλ επί της Μπράιτον με 2-0 το Σάββατο.

Οι «κόκκινοι» δεν έχουν ενημερώσει για την σοβαρότητα της κατάστασής του, όμως ο Αιγύπτιος δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Δευτέρας

και έτσι η συμμετοχή του στο κομβικό ντέρμπι απέναντι στην Άρσεναλ την Τετάρτη (16/03, 22:15) κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Η ομάδα της Λίβερπουλ μετράει οκτώ διαδοχικές νίκες στην Premier League και αυτό έχει φέρει την ψυχολογία της ομάδος στα ύψη!

Αυτό θα βοηθήσει πολύ τους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ ενόψει του εξ αναβολής αγώνα με την Άρσεναλ,

που θα λάβει χώρα το βράδυ της Τετάρτης (16/3, 22:15,) στο Emirates.

Η αναμέτρηση αυτή είναι κομβικής σημασίας για τους κόκκινους στην προσπάθειά τους να παραμείνουν σε απόσταση βολής από την Μάντσεστερ Σίτι.

Από τι φαίνεται όμως και είναι πολύ πιθανό θα χρειαστεί να δώσουν την μάχη μα την Αρσεναλ χωρίς τον καλύτερο παίκτη τους.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Μοχάμεντ Σαλάχ,

ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι στο 62ο λεπτό του εκτός έδρας αγώνα με την Μπράιτον περασμένο Σάββατο,

λίγα λεπτά μετά το εύστοχο πέναλτί του με το οποίο έφτασε τα 20 στη φετινή Premier League.

Ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ είναι φαίνεται δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του και απουσίασε από την προπόνηση της Δευτέρας,

κάτι που τον καθιστά εξαιρετικά αμφίβολο ενόψει της σύγκρουσης με τους -ιδιαίτερα φορμαρισμένους- κανονιέρηδες,

από τη στιγμή που μεσολαβούν μόλις 48 ώρες.

Εκτός του Σαλάχ, εκτός προπόνησης έμειναν την Δευτέρα και οι Τσιμίκας και Μίλνερ,

ενώ το ευχάριστο για τους κόκκινους είναι πως πήραν κανονικά μέρος στην προπόνηση οι Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, Οριγκί και Μιναμίνο,

που δεν είχαν συμπεριληφθεί στην αποστολη της ομάδας τους στο τελευταίο της παιχνίδι.

Εάν τελικά ο Σαλάχ δεν προλάβει την αναμέτρηση στο Λονδίνο τότε θα είναι το πρώτο παιγνίδι που χάνει λόγω τραυματισμού από το 2019

και το δεύτερο συνολικά στην καριέρα του με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ!

Αντίθετα, κανονικά προπονήθηκε ο Ιμπραχίμα Κονατέ και θέτει υποψηφιότητα για το κέντρο της άμυνας της Λίβερπουλ.