You are currently viewing Βόλος: Η Αποστολή για τη μεγάλη μάχη της Κρήτης!
Ο Βόλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για το πολύ κρίσιμο αγώνα πρωταθλήματος στην Κρήτη με αντίπαλο τον ΟΦΗ 

Ο Βόλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για το πολύ κρίσιμο αγώνα πρωταθλήματος στην Κρήτη με αντίπαλο τον ΟΦΗ 

Ο Βόλος με τη ψυχολογία στα ύψη, μετά τα ισάριθμα πολύ καλά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Θέλει να αποδράσει με άλλο ένα τεράστιο διπλό μέσα από τη δύσκολη έδρα των Κριτικών. Ώστε να πατήσει την πρώτη εξάδα στο πρωτάθλημα

Ο Κώστας Μπράτσος με τους ποδοσφαιριστές του, δούλεψαν αυτές τις τελευταίες μέρες  με πολύ καλή ψυχολογία. Και διαθέτουν πλέον αυτοπεποίθηση που θα τους βοηθήσει πολύ για τη συνέχεια στη κατηγορία. Έτσι στους 5 τελευταίους αγώνες στόχος τους είναι να μαζέψουν όσο γίνεται περισσότερους βαθμούς. Με αποτέλεσμα να είναι στη πρώτη εξάδα και να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους σtη διαδικασία των Play Off.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο Κότνικ ξεπέρασε τον τραυματισμό που είχε και θα είναι κανονικά στην αποστολή, όπως φυσικά και ο Κλειμαν. Ενώ εκτός αποστολής θα παραμείνουν ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Παπαδόπουλος, ο Όρος, αλλά και ο Ρινέρ, όπου είναι δύο πολύ χρήσιμοι και σημαντικοί παίκτες, αφού έχουν βοηθήσει στα περισσότερα από τα παιχνίδια της ομάδας του Βόλου. 

Έτσι η αποστολή για τον αγώνα της Κρήτης, θα απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές.

Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Πουρίτα, Φερράρι, Γκιουλέν, Ρομέρο, Λογαράς, Σιέλης, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Σοάρες, Μπαρτόλο, Κορέα, Φερνάντες, Νίνης, Ροσέρο, Ρεγκατίν, Τερεζίου, Φαν Βέερτ.