You are currently viewing Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χιονοστιβάδα αποκαλύψεων για Γκρίνγουντ – Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα δολοφονίας
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε άνω κάτω με τον Μέισον Γκρίνγουντ που πλέον κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα δολοφονίας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε άνω κάτω με τον Μέισον Γκρίνγουντ που πλέον κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα δολοφονίας.

Μέσα σε λίγες μέρες βγήκαν όλα στην φόρα για τον Μέισον Γκρίνγουντ. Και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον έθεσε στο περιθώριο. Πλέον είναι υπό κράτηση και κατηγορείται για βιασμό και απόπειρα δολοφονίας.

Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να χτύπησε την σύντροφο του. Η οποία δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες.

Η Χάριετ Ρόμπσον είναι η κοπέλα με την οποία είναι μαζί με τον Γκρίνγουντ. Και ανέφερε τα πάντα για το περιστατικό δείχνοντας το ματωμένο της πρόσωπο στα social media.

«Για όσους θέλουν να ξέρουν τι στην πραγματικότητα κάνει σε μένα ο Μέισον Γκρίνγουντ», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια στις αναρτήσεις της στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,

Ο ποδοσφαιριστής και το μοντέλο είναι σε σχέση από το 2019, όμως έχουν χωρίσει στο μεταξύ κάποιες φορές.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με μία λιτή ανακοίνωσή της γνωστοποίησε: «Ο Μέισον Γκρίνγουντ δεν θα επιστρέψει στις προπονήσεις ή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μέχρι νεωτέρας». Έθεσε τον νεαρό εκτός άμεσων πλάνων και πιθανότατα για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο βίντεο και στις φωτογραφίες που δημοσίευση η Χάριετ Ρόμπσον, υπήρχε η λεζάντα: «Για όλους όσους θέλουν να γνωρίζουν τι πραγματικά μου κάνει ο Μέισον Γκρίνγουντ».

Το θέμα με τον νεαρό είναι μεγάλο κι έχει προκαλέσει το κοινό αίσθημα. Οι κόκκινοι διάβολοι περιμένουν να δουν πως θα εξελιχθεί η υπόθεση. Καθώς η έρευνα είναι σε εξέλιξη και καθημερινά καταθέτουν μάρτυρες.

Πάντως και για τον Μέισον σε τέτοια νεαρή ηλικία να προχωρεί σε αυτές τις πράξεις, αν βέβαια ισχύουν, κάτι δείχνει. Και συνήθως οι ομάδες της Premier League στέλνουν τους παίκτες σε ψυχολόγους που έχουν μέσα στις ομάδες τους. Κάτι που αναμένεται να συμβεί και με τον Μέισον αν φυσικά τον κρατήσει η Γιουνάιτεντ.