You are currently viewing ΝΒΑ: Έγινε χαμός με το buzzer beater του Κάρι (vids)
NBA: Ο Στεφ Κάρι έκανε πάλι το θαύμα του για να δώσει στους Γουόριορς μια μεγάλη νίκη στη δύσκολη αναμέτρηση με τους Χιούστον Ρόκετς.

NBA: Ο Στεφ Κάρι έκανε πάλι το θαύμα του για να δώσει στους Γουόριορς μια μεγάλη νίκη στη δύσκολη αναμέτρηση με τους Χιούστον Ρόκετς.

NBA: Μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στους Γουόριορς με τους Χιούστον Ρόκετς. Με buzzer beater του τρομερού φέτος Στεφ Κάρι οι Γουόριορς πήραν τη νίκη με 105-103.

Η μπάλα πήγε στα χέρια του Αμερικανού που σε νεκρό χρόνο έβαλε καλάθι δύο πόντων. Νωρίτερα, ο Μάθιους είχε αστοχήσει σε σουτ τριών πόντων, με το οποίο θα έδινε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

 

Οι νικητές έκαναν προβληματική εμφάνιση σε μια από τις πλέον χειρότερες ομάδες του NBA. Η οποία έπεσε στο 14-33 με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, ενώ το ρεκόρ της εκτός έδρας είναι 7-20.

Οι Γουόριορς πήγαν στο 33-13, με την εντός έδρας συγκομιδή τους να είναι στο 20-4.

Συνολικά, δεν ήταν «καυτός» ο Κάρι, καθώς, είχε μεν 22 πόντους, αλλά με το όχι τόσο σύνηθες για τον ίδιο 6/21 σουτ. Πάντως, μοίρασε και 12 ασίστ.

Ο Πουλ πέτυχε 20 πόντους και 17 είχε ο Γουίγκινς, ενώ δεν αγωνίστηκε ο Τόμπσον.

Σε ό,τι αφορά τους ηττημένους, κορυφαίος ήταν ο Γουντ με 19 πόντους συν 15 ριμπάουντ, ενώ ο Πόρτερ είχε 17 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Με το που έβαλε το νικητήριο καλάθι ο Κάρι οι συμπαίκτες έτρεξαν πάνω του. Ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς και γιόρτασαν τρελά ένα ακόμα νικητήριο καλάθι του.

Πάντως λίγο πριν βάλει το καλάθι που έκρινε την αναμέτρηση είχε ένα ξέσπασμα στον πάγκο. Χτύπησε μια καρέκλα δείχνοντας τον εκνευρισμό του. Αυτό βέβαια δεν τον επηρέασε στο να κάνει αυτό που ακολούθησε.

Γενικά ο Κάρι κάνει μια εξαιρετική σεζόν. Πολλά είναι τα ρεκόρ που έχει καταγράψει και μπορεί να οδηγήσει τους Γουόριορς ακόμα και στην διεκδίκηση του τίτλου.