You are currently viewing Super League: Η ΕΛΑΣ ζητάει την αναβολή των ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Ιωνικός – ΠΑΟΚ
Super League: Τα παιχνίδια ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, Ιωνικός - ΠΑΟΚ είναι πολύ πιθανό να αναβληθούν μετά από αίτημα της ΕΛΑΣ, λόγω αδυναμίας αστυνόμευσης.

Super League: Τα παιχνίδια ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Ιωνικός – ΠΑΟΚ είναι πολύ πιθανό να αναβληθούν μετά από αίτημα της ΕΛΑΣ, λόγω αδυναμίας αστυνόμευσης.

Super League: Το αίτημα της ΕΛΑΣ θα είναι δύσκολο να μην ικανοποιηθεί. Και τα ματς ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Ιωνικός – ΠΑΟΚ είναι σε κίνδυνο για την διεξαγωγή τους.

Με βάση το ρεπορτάζ από το protothema.gr η αστυνομία δηλώνει πως δεν θα έχει επαρκής δυνάμεις και για τα δύο παιχνίδια, που είναι προγραμματισμένα για την Κυριακή. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως την Κυριακή θα είναι στην Αθήνα ο Πάπας Φραγκίσκος.

Μια μέρα μετά είναι η επέτειος των 13 χρόνων από τον θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Και η αστυνόμευση θα είναι μεγάλη από την Κυριακή, στα Εξάρχεια και σε άλλες περιοχές της Αθήνας.

Θα είναι ένα δύσκολο διήμερο και η αστυνομία δεν θα μπορέσει να διαθέσει επαρκείς δυνάμεις για να γίνουν οι δύο αναμετρήσεις.

Τώρα το θέμα έχει περάσει στην Super League, που καλείται να πάρει αποφάσεις. Θα έχει επαφές με την ΕΛΑΣ, αλλά και τις ομάδες, όπως και τον τηλεοπτικό πάροχο. Σε πρώτη φάση εξέφρασε την αντίθεση της.

Κι όλα αυτά ενώ και τα δύο παιχνίδια έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Το αθηναϊκό ντέρμπι έρχεται σε μια στιγμή που και οι δύο ομάδες αλλάζουν προς το καλύτερο. Η ΑΕΚ έφυγε με νίκη 2-1 από το άντρο του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε άνετα του Παναιτωλικού. Και πέτυχε την δεύτερη σερί νίκη του κάτι που είχε να κάνει από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Και θα πάει στο ντέρμπι με πολύ καλή ψυχολογία. Με στόχο να δώσει συνέχεια αλλά και να μπει στην πρώτη τριάδα του πίνακα της βαθμολογίας.

Ενώ από την μεριά της η Ένωση δείχνει στην παρούσα φάση σαν την μοναδική που μπορεί να απειλήσει τον Ολυμπιακό στην κούρσα του τίτλου.