You are currently viewing Λαμία-Παναθηναϊκός 1-3: Μεγάλη ανατροπή και πρώτο «διπλό» (vid)
Λαμία-Παναθηναϊκός 1-3: Την πρώτη εκτός έδρας νίκη κατάφερε να πάρει ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα, αν και δυσκολεύτηκε σε μεγάλο βαθμό.

Λαμία-Παναθηναϊκός 1-3: Την πρώτη εκτός έδρας νίκη κατάφερε να πάρει ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα, αν και δυσκολεύτηκε σε μεγάλο βαθμό.

Λαμία-Παναθηναϊκός 1-3: Η αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική της Super League, έγινε στο Πανθεσσαλικό και ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που χαμογέλασε. Κατάφερε να βάλει τέλος σε ένα άσχημο σερί τριών αγώνων με μία ισοπαλία. Παράλληλα πήρε την πρώτη εκτός έδρας νίκη.

Σε ένα ματς όπου οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 35′ με τον Αραμπούλι. Λίγο νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα οι φιλοξενούμενοι ήταν άτυχοι. Γιατί ο Καρλίτος ζήτησε να γίνει αλλαγή, έχοντας μυϊκό πρόβλημα. Ο Μακέντα ήταν αυτός που πήρε την θέση του.

Το τριφύλλι έψαξε να βρει το γκολ που ήθελε πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν τα κατάφερε.

Στην επανάληψη, οι «πράσινοι» μπήκαν πιο αποφασιστικά. Έπαιξαν λίγο πιο γρήγορα και κατάφεραν να φτάσουν σχετικά νωρίς στην ισοφάριση.

Ο Τζανετόπουλος πρόλαβε τον Μακέντα στο 49’, γλιτώνοντας την ομάδα του από τα χειρότερα. Αλλά δεν συνέβη το ίδιο και επτά λεπτά μετά…

Όταν από ένα πολύ ωραίο σόλο του Βιγιαφάνιες, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Λούντκβιστ. Ο Σουηδός μέσος σούταρε με δύναμη και πέτυχε το πρώτο του γκολ με τον Παναθηναϊκό, για το 1-1!

Λαμία-Παναθηναϊκός: Η ανατροπή με Μακέντα, Μαουρίσιο

Στο 82’ ο Μακέντα γύρισε ωραία τη μπάλα στον Παλάσιος μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του Αργεντινού μπλόκαρε ο Γκαραβέλης, αλλά στο 84’ ο Τζανετόπουλος ανέτρεψε τον Μαουρίσιο στην περιοχή από σέντρα του Χουάνκαρ και ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι.

Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε υποδειγματικά ο Μακέντα διαμορφώνοντας το 1-2 (86’) και ένα λεπτό αργότερα ο Παναθηναϊκός έφτασε στο 1-3 με τον Αϊτόρ να τροφοδοτεί τον Μακέντα και αυτός να σερβίρει στο πιάτο το γκολ στον Μαουρίσιο (87’).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαζουλουξής, Προβυδάκης, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο (73’ Σκόνδρας), Τζανδάρης (18’ Ταϊρόν), Γκέντσογλου, Αραμπούλι (70’ Τσούκαλος), Μανούσος.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς / 4-3-3): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Λούντκβιστ (77’ Μαουρίσιο), Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνης (64’ Παλάσιος), Καρλίτος (28’ Μακέντα), Βιτάλ (77’ Αϊτόρ).