You are currently viewing Κακοκαιρία Μπάλλος: Με κανό σε δρόμο στον Κολωνό (vid)
Κακοκαιρία Μπάλλος: Η χώρα παρέλυσε από την δυνατή βροχή, που μέσα σε μια μέρα έριξε τόσο νερό, όσο σε ένα μήνα και στον Κολωνό έκαναν κανό.

Κακοκαιρία Μπάλλος: Η χώρα παρέλυσε από την δυνατή βροχή, που μέσα σε μια μέρα έριξε τόσο νερό, όσο σε ένα μήνα και στον Κολωνό έκαναν κανό.

Κακοκαιρία Μπάλλος: Πιο συγκεκριμένα μάζεψε τόσο νερό που πλημμύρισαν τα πάντα. Με αποτέλεσμα να υπάρξουν και κάποιοι που θέλησαν να διακωμωδήσουν την κατάσταση.

Για τον λόγο αυτό μια γυναίκα βγήκε με κανό σε δρόμο στον Κολωνό.  Το σπίτι της οποίας υπέστη ζημιάς από την κακοκαιρία.

«Τι να κάνω… Χθες έκλαιγα, σήμερα γελάω… Παρακαλούμε τόσο καιρό να μας φτιάξουν τον δρόμο. Ένας δρόμος 150 μέτρων. Παρακαλούμε τον δήμο (σ.σ. Αθηναίων). Άμεση λύση τώρα», είπε εξαγριωμένη στην κάμερα.

Η αλήθεια είναι πως οι ισχυρές βροχοπτώσεις έφεραν πολλά και μεγάλα προβλήματα.

Την Πέμπτη υπήρξε λεωφορείο της γραμμής που κόλλησε σε ένα χείμαρρο με νερά. Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να ανέβει η στάθμη του νερού κάτι παραπάνω από τη μέση. Οι επιβάτες κατέβηκαν και έκαναν μια ανθρώπινη αλυσίδα για να αποφύγουν τον κίνδυνο.

Παράλληλα σε σχολείο στη Νέα Φιλαδέλφεια οι μαθητές έκαναν αυτοσχέδια γέφυρα με θρανία. Για να μπορέσουν να βγουν από το σχολείο και να πάνε στα σπίτια τους. Πατούσαν πάνω σε αυτά για να πάνε προς την έξοδο.

Η κακοκαιρία συνεχίζεται με τα μεγαλύτερα προβλήματα να υπάρχουν στην Χαλκιδική, την Αττική, την Εύβοια και την Δυτική Πελοπόννησο.

Εκεί εστιάζεται και η προσοχή των αρχών. Παράλληλα υπάρχει μια ανησυχία και για τον κηφισσό ποταμό, που περνάει πολύ νερό και η στάθμη του ανεβαίνει.

Η κακοκαιρία θα κρατήσει έως και το Σάββατο και μετά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Τουλάχιστον αυτά είναι τα τελευταία μετεωρολογικά νέα. Που αναφέρουν πως θα υπάρξουν προβλήματα και σε Ικαρία, Σάμο, με τις τοπικές αρχές να είναι σε επαγρύπνηση.